Η Nintendo βελτίωσε την ποιότητα και την αντοχή των μοχλών του Switch

Ερμής Δερβίσης
Η Nintendo βελτίωσε την ποιότητα και την αντοχή των μοχλών του Switch

Η Nintendo βελτίωσε την ποιότητα και την αντοχή των μοχλών του Switch

Οι βελτιώσεις συνεχίζονται. [UPDATE]

Αρχική Δημοσίευση: 8/10/21] Ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης τεχνολογίας της Nintendo, Toru Yamashita, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η Nintendo έκανε αρκετές βελτιώσεις στου μοχλούς του Switch, όμως είπε ότι η φθορά είναι αναπόφευκτη.

Συγκεκριμένα ο Yamashita δήλωσε: "Τα χειριστήρια Joy-Con έχουν ήδη διάφορες λειτουργίες και συνεχίζουμε να τους κάνουμε βελτιώσεις, οι οποίες δεν είναι πάντα ορατές. Μεταξύ άλλων οι αναλογικοί μοχλοί βελτιώνονται συνεχώς από την αρχική κυκλοφορία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε βελτιώσεις. Οι μοχλοί που κυκλοφόρησαν με το αρχικό Switch, πέρασαν το τεστ ποιότητας της Nintendo, με την διαδικασία να τον γυρίζουμε ενώ υπάρχει βάρος επάνω του. Με τα ίδια κριτήρια έγιναν και οι έλεγχοι στο μοχλό του GamePad του Wii U. Καθώς πάντα προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε τους μοχλούς, ερευνούμε αυτούς που αγόρασε ο κόσμος, και διαρκώς αλλάζουμε και μεγαλώνουμε την αντοχή τους." Τα Joy-Cons σύμφωνα με τον Yamashita, φτιάχνονται από ειδικές παραγγελίες και η Nintendo έχει βελτιώσει τις δοκιμές αντοχής τους και έχει κάνει αλλαγές για να είναι πιο ανθεκτικά.

Ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης τεχνολογίας της Nintendo, Ko Shiota, δήλωσε ότι κάποια φθορά είναι αναπόφευκτη και παρομοίασε τη κίνηση των μοχλών με αυτή που φθείρει τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου: "Τα λάστιχα στις ρόδες φθείρονται όσο το αυτοκίνητο κινείται, καθώς βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το έδαφος. Με αυτή την ιδέα, αναρωτηθήκαμε για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την αντοχή, με τους μοχλούς να παραμένουν λειτουργικοί. Ο βαθμός της φθοράς εξαρτάται από το συνδυασμό υλικών και χρήσης. Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε να ερευνούμε τους συνδυασμούς που έχουν μικρότερες πιθανότητες να φθαρούν".

[UPDATE: 15/11/21 – Οι βελτιώσεις συνεχίζονται] Η Nintendo συνεχίζει να βελτιώνει τους μοχλούς του Switch, ώστε να αντιμετωπιστεί το stick drift.

Ο πρόεδρος της Nintendo America, Doug Bowser, δήλωσε στο The Verge ότι η Ιαπωνική εταιρεία συνεχίζει να κάνει βελτιώσεις στα χειριστήρια Joy-Cons, ώστε να αντιμετωπιστεί το stick drift.

Συγκεκριμένο ο Bowser είπε: Καθώς έχουμε περάσει τα πρώτα 5.5 χρόνια του Nintendo Switch, έχουμε παρατηρήσει το gameplay, παρατηρήσαμε ανθρώπους που γύριζαν φθαρμένες κονσόλες και συνεχίζουμε να κάνουμε γενικές βελτιώσεις στα Joy-Cons, συμπεριλαμβανομένων και των μοχλών. Η πιο πρόσφατη έκδοση το Nintendo Switch OLED, έχει τους ίδιους αναβαθμισμένους αναλογικούς μοχλούς που περιλαμβάνονται στα Switch και Switch Lite.

Διαβάστε για τις μηνύσεις εναντίων της Nintendo για το stick drift και συζητήστε για το Switch στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification