Η Microsoft ανακοίνωσε κάρτες επέκτασης μνήμης για τα Xbox Series X/S από την Seagate

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η Microsoft ανακοίνωσε κάρτες επέκτασης μνήμης για τα Xbox Series X/S από την Seagate

Η Microsoft ανακοίνωσε κάρτες επέκτασης μνήμης για τα Xbox Series X/S από την Seagate

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/10/21] Η Microsoft ανακοίνωσε κάρτες επέκτασης μνήμης για τα Xbox Series X/S από την Seagate χωρητικότητας 512GB και 2TB.

Τα 512GB θα κοστίζουν 140 δολάρια και τα 2ΤΒ 400. Επιπλέον υπάρχει ήδη και η επιλογή 1GB από την Seagate. Και οι τρεις επιλογές είναι φτιαγμένες ώστε να μην επηρεάζουν καθόλου την επίδοση των κονσολών.

[UPDATE: Η Microsoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους] Η Microsoft είχε αποφασίσει ότι για να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο σας στο Xbox Series X/S σας θα πρέπει να αγοράσετε τις δικές της κάρτες μνήμης. Παρόλο που μέχρι στιγμής η μόνη επιλογή για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου ήταν μια κάρτα μνήμης 1TB, η Seagate ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει και κάρτες μνήμης χωρητικότητας 512GB και 2TB στο άμεσο μέλλον.

Αυτές οι κάρτες μνήμης θα δουλεύουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν οι ήδη υπάρχουσες κάρτες των 1TB. Απλά θα τις συνδέετε στο αντίστοιχο port στο πίσω μέρος της κονσόλας σας και αυτό είναι. Αυτό που αλλάζει φυσικά θα είναι οι τιμές στις οποίες θα πωλούνται. Η κάρτα των 1TB πωλείται έναντι των 220 δολαρίων. Τα 512GB θα πωλούνται για 140 δολάρια και τα 2TB για 400 δολάρια. Οι NVMe κάρτες δεν είναι φθηνές, ωστόσο οι συγκεκριμένες είναι λίγο πιο ακριβές από ότι θα πληρώνατε για τις αντίστοιχες χωρητικότητες σε κάρτες μνήμης για τα PC.

Η κάρτα μνήμης των 512GB θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Νοέμβρη και η κάρτα μνήμης των 2TB θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής η Seagate δεν έχει ανακοινώσει αν σχεδιάζει να υλοποιήσει παρόμοιες κάρτες με διαφορετικές χωρητικότητες. Ακόμα, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει αν θα επιτρέψει σε άλλες εταιρείες, εκτός της Seagate, να κατασκευάζουν κάρτες μνήμης για το Xbox Series X/S. Να σημειωθεί ότι τα Xbox Series X/S έχουν υποδοχή μόνο για μια τέτοια κάρτα, επομένως η χρήση δύο καρτών μνήμης δεν είναι εφικτή.

Διαβάστε επίσης για το ψυγείο Xbox Series X και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 22/10/2021 17:45
Εδώ: ''Επιπλέον υπάρχει ήδη και η επιλογή 1GB από την Seagate'' Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις έ;;;..........1 ΤΒ θες να πεις!
Notification