Το Xbox Series X Gucci κοστίζει 10.000 δολάρια

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Xbox Series X Gucci κοστίζει 10.000 δολάρια

Το Xbox Series X Gucci κοστίζει 10.000 δολάρια

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πώλησης.

Η Microsoft κλείνει ένα χρόνο στην ένατη γενιά κονσολών και ανακοίνωσε το Xbox Series X by Gucci, το οποίο θα κοστίζει 10.000 δολάρια.

Η συγκεκριμένη συλλεκτική κονσόλα κυκλοφορεί στα πλαίσια εορτασμών των 20 ετών από την δημιουργία της πρώτης κονσόλας Xbox (το 2001). Η Microsoft συνεργάστηκε με την Gucci για την δημιουργία αυτής της κονσόλας, η οποία έχει μοτίβο μονογράμματος με λέιζερ του δημοφιλούς λογότυπου Gucci (GG), το οποίο εδώ που τα λέμε θυμίζει και το αντίστοιχο GG (Good Game) που λέμε οι gamers.

Το πρόβλημα είναι φυσικά το κόστος της κονσόλας, που απευθύνεται σε λίγα άτομα παγκοσμίως. Επίσης, η κονσόλα έρχεται με συνδρομή Xbox Game  Pass (κανονικά ο ιδιοκτήτης της θα έπρεπε να λάβει lifetime συνδρομή).

Μόνο 100 τέτοιες κονσόλες έχουν φτιαχτεί και θα πωλούνται σε καταστήματα Gucci στη Νέα Υόρκη, το Beverly Hills, το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Τόκιο, την Beijing και το Μεξικό. Βέβαια με τέτοιο κόστος, στις δύο τελευταίες πόλεις και δεδομένου του κόστους ζωής, το πιο πιθανό είναι να την κλέψουν αυτή την κονσόλα παρά να την αγοράσουν.

Για την ιστορία, το Xbox κλείνει 20 χρόνια στις 15 Νοεμβρίου. Η Microsoft δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα games.

Διαβάστε περισσότερα για τις κάρτες επέκτασης μνήμης.

Δείτε επίσης το ψυγείο Xbox Series X και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification