Το αρχικό Xbox παραλίγο να είχε ένα μόντεμ 56k Dial-Up Modem

Το αρχικό Xbox παραλίγο να είχε ένα μόντεμ 56k Dial-Up Modem

Το αρχικό Xbox παραλίγο να είχε ένα μόντεμ 56k Dial-Up Modem

Η Microsoft αποφάσισε να προσθέσει μόνο μια θύρα ethernet για να μειώσει το κόστος.

Τα ανώτερα στελέχη του Xbox συζητούν για το Xbox και την ιστορία της κονσόλας.

Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America Reggie Fils-Aime διεύθυνε τη συζήτηση, στην οποία συμμετέχουν οι πρωτοπόροι του Xbox και επικεφαλής των επιχειρήσεων Robbie Bach, Ed Fries, Peter Moore και Bonnie Ross. Οι Bach, Fries και Moore εργάστηκαν στο Xbox από την αρχή και έκτοτε έχουν αποχωρήσει, ενώ η Ross εξακολουθεί να εργάζεται στο Xbox, τώρα ως επικεφαλής της 343 Industries που αναπτύσσει το Halo. Το 47λεπτο βίντεο είναι γεμάτο με συναρπαστικές ιστορίες και πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και την εξέλιξη του Xbox. Η Ross, για παράδειγμα, αποκαλύπτει ότι έμαθε ότι η Microsoft έφτιαχνε μια κονσόλα ενώ έπινε μια μπύρα σε ένα μπαρ όπου ο σχεδιαστής J Allard της μίλησε για το έργο.

Ο Bach, επικεφαλής της επιχειρηματικής ομάδας του Xbox εκείνη την εποχή, ανέφερε ότι το Xbox Live ειδικότερα ήταν ένα τεράστιο στοίχημα. Το Xbox Live όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2002, οι μόνες συνδρομές που μπορεί να είχαν οι άνθρωποι ήταν για κινητό τηλέφωνο και καλωδιακή τηλεόραση. Ο κόσμος μπορεί να μην εκτιμά πόσο μεγάλη υπόθεση ήταν το Xbox Live για την επιχειρηματική καινοτομία στο Xbox εκείνη την εποχή, δήλωσε ο Bach. Οι εκδότες αμφέβαλλαν για την απήχηση του Xbox Live, και μόνο όταν βγήκε το Ghost Recon της Ubisoft και έδειξε την απήχηση ενός παιχνιδιού με επίκεντρο το διαδίκτυο, ο κόσμος εκτίμησε τη δύναμη του Xbox Live.

Ο Bach μίλησε για το πώς οι σχεδιαστές του Xbox σκέφτονταν να βάλουν ένα μόντεμ ή μια σύνδεση ethernet στο αρχικό Xbox. Το ευρυζωνικό διαδίκτυο εκείνη την εποχή βρισκόταν μόλις στα σπάργανα και περίπου το 80% του κόσμου είχε ακόμα dial-up. Ένα μόντεμ 56k dial-up μαζί με μια θύρα ethernet ανέβαζαν πολύ το κόστος, και μετά από μια συνάντηση με τον Bill Gates, η ομάδα αποφάσισε να συμπεριλάβει μόνο μια θύρα ethernet για να κάνει το Xbox προετοιμασμένο για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης για την επέτειο 20 χρόνων του Xbox και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification