Η Microsoft χάρισε δώρα σε τυχαίους fans

Η Microsoft χάρισε δώρα σε τυχαίους fans

Η Microsoft χάρισε δώρα σε τυχαίους fans

H κίνηση έγινε στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου εορτασμού της 20ης επετείου του Xbox.

H Microsoft έστειλε δώρα σε τυχαία επιλεγμένους παίκτες του Xbox fanfest.

Το δώρο, με την ονομασία Keepsake Kit, περιείχε ένα κρύσταλλο 20 Years of Xbox, ένα βαρύ γυάλινο μπλοκ με χαραγμένο το gamertag του παραλήπτη, καθώς και ένα χειριστήριο Halo Infinite Limited Edition και μια ετήσια συνδρομή στο Xbox Gamepass Ultimate.  Ένα σημείωμα συνόδευε το πακέτο και έγραφε: "Ως ευχαριστώ που συμμετείχατε στα 20 χρόνια του Xbox, σας χαρίζουμε αυτό το FanFest 20 Years of Xbox Keepsake Kit. Πρόκειται για ένα κιτ περιορισμένης έκδοσης, που δημιουργήθηκε για τυχαία επιλεγμένους οπαδούς του Xbox FanFest για να τιμήσουμε το ταξίδι μας από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ως κοινότητα Xbox".

Η Microsoft έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις για να γιορτάσει την κονσόλα της, όπως το livestream του Νοεμβρίου για την 20ή επέτειο του Xbox και ένα διαδραστικό μουσείο Xbox που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Η Microsoft, στο επετειακό livestream, η ανακοίνωσε ότι η δωρεάν λειτουργία multiplayer του Halo Infinite θα κυκλοφορήσει πριν από τη λειτουργία single-player και παρουσίασε μια νέα λίστα με πάνω από 70 Xbox games που έχουν προγραμματιστεί για να λειτουργούν σε νεότερες κονσόλες. Η Microsoft θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου ένα ντοκιμαντέρ έξι τμημάτων με τίτλο Power On: The Story of Xbox, διαθέσιμο στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης για την επέτειο 20 χρόνων του Xbox και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification