Η Sony στέλνει προσκλήσεις για μια ευκαιρία να αγοράσετε το PS5

NewHot
Η Sony στέλνει προσκλήσεις για μια ευκαιρία να αγοράσετε το PS5

Η Sony στέλνει προσκλήσεις για μια ευκαιρία να αγοράσετε το PS5

Τώρα σε όλη την Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/12/21] Με το λανσάρισμα του καταστήματος PlayStation Direct στην Ευρώπη τον Νοέμβριο, η Sony άφησε να εννοηθεί ότι θα πουλάει PS5 στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Μέχρι στιγμής, οι χρήστες του PlayStation στην Αγγλία έχουν λάβει κάποια email-προσκλήσεις από την Sony, τα οποία τους δίνουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα PS5. Τα emails αυτά έχουν ένα ξεχωριστό link το οποίο ανακατευθύνει τους παραλήπτες σε μια σελίδα που μπορούν να αγοράσουν το PS5. Σύμφωνα με τα emails, οι παραλήπτες έχουν επιλεγεί με βάση προηγούμενα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες στο PlayStation. Στο FAQ του site αναφέρεται ότι οι χρήστες που επιλέχθηκαν μπορούν να αγοράσουν μάξιμουμ ένα PS5, τρία άσπρα, δύο κόκκινο και δύο μαύρα DualSense, ένα media remote, ένα μαύρο και ένα άσπρο Pulse 3D headset, μια βάση φόρτισης και μια HD camera.

ps5 invitation event buyps5

Οι παραλήπτες των εν λόγω emails θα χρειαστούν να κάνουν login στο PSN ID τους, κάτι που θα εμποδίσει τους scalpers από το να χρησιμοποιήσουν bots για να αγοράσουν όλο το stock και κάτι που θα σας εμποδίσει από το να μοιραστείτε το link σας με κάποιον άλλο.

[UPDATE: 17/1/22 - Προσκλήσεις σε όλη την Ευρώπη] Πλέον, η Sony άνοιξε την λίστα χωρών, καθώς επιτρέπει σε όλη την Ευρώπη να κάνει...αίτηση για να αγοράσει PS5. Η αίτηση γίνεται μέσω του site PlayStation.com, αφού πρώτα κάνετε login με τον λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε την αίτησή σας.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification