Η Sony θα προσθέσει στο PS5 το χαρακτηριστικό Tournaments

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony θα προσθέσει στο PS5 το χαρακτηριστικό Tournaments

Η Sony θα προσθέσει στο PS5 το χαρακτηριστικό Tournaments

Μέσα στο 2022.

Η Sony θα προσθέσει στο PS5 το χαρακτηριστικό Tournaments, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούμε να παίξουμε τουρνουά στα αγαπημένα μας games.

Η είδηση προέρχεται από τον Jim Ryan, πρόεδρο του PlayStation και της Sony Computer Interactive Entertainment, ο οποίος έκανε την ανακοίνωση στην έκθεση CES 2022.

Ο Jim Ryan δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το χαρακτηριστικό Tournaments, αλλά όπως δηλώνει και ο τίτλος του, λογικά αφορά το competitive gaming. Μένει να δούμε πως θα υλοποιηθεί, αν θα υπάρχουν leaderboards, χρηματικά έπαθλα, σε ποια games (μόνο στης Sony ή όλων των εταιρειών) κτλ. 

Θυμίζουμε ότι η Sony έχει εξαγοράσει το Fighting τουρνουά Evo, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο τουρνουά Street Fighter, Mortal Kombat και άλλων Fighting games, σε διάφορες τοποθεσίες και με μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Σύμφωνα με το PlayStation Lifestyle, η Sony έχει κατοχυρώσει πατέντα, η οποία επιτρέπει στα games που δεν έχουν κάποιο online tournament mode, να μπορούν να έχουν τουρνουά μέσα από την συγκεκριμένη επιλογή στο μενο΄της κονσόλας. Θα υπάρχουν επίσης Multi-game tournaments, δηλαδή τουρνουά που θα περιλαμβάνουν συμμετοχή σε πολλά games.

playstation ps5 tournaments 2022 sony announced esports

Θυμίζουμε ότι το 2020 η Sony είχε διοργανώσει τουρνουά στο PS4 στα games Call of Duty: Modern Warfare, FIFA 20, Mortal Kombat 11, Warface, NBA 2K20, SoulCalibur VI και BlazBlue Cross Tag Battle, δίνοντας από themes και avatars μέχρι και βραβεία 100-1.000 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα για τον Καναδό που αγόρασε PS5 από αγγελία και του ήρθαν DVD των Simpsons και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification