Η Nintendo θα κλείσει τα eShops του Wii U και του 3DS

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Nintendo θα κλείσει τα eShops του Wii U και του 3DS

Η Nintendo θα κλείσει τα eShops του Wii U και του 3DS

Θα μπορείτε μόνο να ξανακατεβάσετε ότι έχετε αγοράσει.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα eShops των Wii U και Nintendo 3DS στα τέλη Μαρτίου 2023.

Από εκείνο το διάστημα και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε αγορές. Επιπλέον, καθώς πλησιάζει η περίοδος αυτή, οι σχετικές υπηρεσίες θα πάψουν να λειτουργούν.

Πιο αναλυτικά, στις 23 Μαΐου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή η χρήση πιστωτικής κάρτας για την προσθήκη χρημάτων σε λογαριασμό στο Nintendo eShop στο Wii U ή στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS.

Στις 29 Αυγούστου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή η χρήση μιας κάρτας Nintendo eShop για την προσθήκη χρημάτων σε έναν λογαριασμό στο Nintendo eShop για αυτά τα συστήματα. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να είναι δυνατή η εξαργύρωση των keys μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2023.

Οι χρήστες που συνδέουν το πορτοφόλι τους Nintendo Network ID, το οποίο χρησιμοποιήθηκε με το Wii U και το 3DS, με το Nintendo Account wallet - που χρησιμοποιείται με το Switch - μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κοινόχρηστο υπόλοιπο για να αγοράσουν περιεχόμενο σε οποιοδήποτε από αυτά τα συστήματα μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2023. Μετά από αυτό, το υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά περιεχομένου για το Nintendo Switch.

Ακόμη και μετά τα τέλη Μαρτίου 2023 και για το άμεσο μέλλον, θα είναι δυνατή η εκ νέου λήψη games και DLC, firmware updates και το online multiplayer στο Wii U και στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS. Τέλος, η Nintendo είπε ότι το κλείσιμο του eShop για αυτά τα συστήματα αποτελεί μέρος «του φυσικού κύκλου ζωής για οποιαδήποτε σειρά προϊόντων», καθώς με την πάροδο του χρόνου γίνεται λιγότερη χρήση από τους gamers.

Το Wii U ήταν ο διάδοχος του εξαιρετικά δημοφιλούς Wii και κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012. Πούλησε 13,6 εκατομμύρια μονάδες, αριθμός αρκετά χαμηλός σε σχέση με άλλες κονσόλες της Nintendo.

Το 3DS κυκλοφόρησε το 2011 και ακολούθησαν τα 3DS XL και 3DS LL το 2012. Η οικογένεια συστημάτων 3DS πούλησε πάνω από 75,9 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Δείτε τι μουσικό κομμάτι έπαιξε fan του Zelda στο 3DS και συζητήστε για το 3DS στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification