Η Square Enix εξετάζει περισσότερες HD-2D επανεκδόσεις SNES games

Η Square Enix εξετάζει περισσότερες HD-2D επανεκδόσεις SNES games

Η Square Enix εξετάζει περισσότερες HD-2D επανεκδόσεις SNES games

Το HD-2D αναφέρεται στον συνδυασμό HD 3D σκηνικών και pixel art.

Η Square Enix εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε περισσότερες HD-2D επανεκδόσεις των SNES games της.

Το στυλ HD-2D αναφέρεται στον συνδυασμό HD 3D σκηνικών και pixel art, που έγινε δημοφιλές από το Octopath Traveller και το επερχόμενο Triangle Strategy. Οι developers του Triangle Strategy, όπως αναφέρει το site Famitsu, επιβεβαίωσαν σε ραδιοφωνική εκπομπή της Square Enix ότι ο πρόεδρος Yosuka Matsuda θέλει τα SNES games να ξαναγίνουν με αυτό το καλλιτεχνικό στυλ. Το Live A Live έχει ήδη προγραμματιστεί για ένα τέτοιο remake, όπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη παρουσίαση του Nintendo Direct - ένα video game που μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία.

O παραγωγός Tomoya Asano δήλωσε: "Ο πρόεδρος μας ζήτησε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο το HD-2D, οπότε αποφασίσαμε να σκεφτούμε τα remake παλαιότερων τίτλων. Έτσι παρατάξαμε πιθανούς τίτλους και σκεφτήκαμε ποιοι θα μπορούσαν να γίνουν σε HD-2D και τους φέραμε στον πρόεδρο. [Η λίστα περιελάμβανε] τίτλους που κυκλοφόρησαν από την Square και την Enix για το Super Famicom - αυτούς που ήταν κατάλληλοι για HD-2D, αυτούς που ήταν ακατάλληλοι για αυτό και αυτούς που ήταν αδύνατο να παιχτούν, όπως τα mahjong games . Τους παρατάξαμε όλους και κάναμε μια παρουσίαση που έδειχνε ότι το Live A Live ήταν το πιο κατάλληλο. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το ActRaiser".

Το ActRaiser έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Switch ως HD remaster ActRaiser Renaissance, αν και δεν χρησιμοποιεί το ίδιο artstyle. Η Square Enix έχει επίσης τροποποιήσει τη σκηνή της όπερας στο pixel remaster του Final Fantasy 6 σε παρόμοιο στυλ. Το Triangle Strategy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου. Ο πρόλογός του είναι διαθέσιμος ήδη και πρόκειται για ένα περίπλοκο αργό video game πολιτικής ίντριγκας.

Διαβάστε για την Square Enix η οποία θέλει να ασχοληθεί με NFT games και Blockchain και συζητήστε για το SNES στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification