Ένας modder έφτιαξε ένα φορητό GameCube

Ένας modder έφτιαξε ένα φορητό GameCube

Ένας modder έφτιαξε ένα φορητό GameCube

O δημιουργός χρησιμοποίησε hardware από το Wii.

Ένας modder μετέτρεψε ένα GameCube σε μία φορητή κονσόλα.

Μια από τις καλύτερες πτυχές του Nintendo Switch είναι προφανώς το γεγονός ότι είναι φορητό, δυστυχώς όμως, η Nintendo δεν έχει μεταφέρει ακόμα τo library του GameCube στο Switch. Ο modder GingerOfOz έδειξε πρόσφατα την προσαρμοσμένη φορητή κονσόλα GameCube του. O GingerOfOz έδειξε σε ένα βίντεο επίδειξης της φορητής συσκευής στο Twitter αυτό που τον οδήγησε να φτιάξει ένα φορητό GameCube, αφού κυκλοφορούσε για 15 χρόνια στο διαδίκτυο μια εικόνα που το παρουσίαζε ως concept. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα κοντά στην εικόνα, αν και η πραγματική συσκευή είναι λίγο πιο ογκώδης.

H συσκευή, αντί να χρησιμοποιεί hardware του GameCube, χρησιμοποιεί συγκεκριμένα hardware του Wii, καθώς το αρχικό Wii ήταν συμβατό με τα ganes του GameCube. Ο GingerOfOz σημείωσε συγκεκριμένα ότι η απόφασh του να χρησιμοποιήσει υλικό του Wii ήταν επειδή η μητρική του πλακέτα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από εκείνη του GameCube.

Ο GingerOfOz δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που δείχνει πώς το έφτιαξε και δήλωσε: "Όταν είδα για πρώτη φορά αυτή τη φορητή μακέτα GameCube πριν από χρόνια και χρόνια, η άμεση σκέψη μου ήταν το χρειάζομαι αυτό. Φυσικά, αυτό ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσω, επειδή αυτό το πράγμα είναι πολύ ψεύτικο". Ο GingerOfOz εντόπισε μάλιστα τον αρχικό σχεδιαστή της εικόνας, ο οποίος προφανώς την έφτιαξε για πλάκα".

Διαβάστε για την Nintendo η οποία πριν το Switch, η Nintendo ήθελε να κάνει το Gamecube φορητό και συζητήστε για το Gamecube στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification