Οι ελλείψεις του PS5 θα μειωθούν και οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν το PS4 μέχρι το 2024

Οι ελλείψεις του PS5 θα μειωθούν και οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν το PS4 μέχρι το 2024

Οι ελλείψεις του PS5 θα μειωθούν και οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν το PS4 μέχρι το 2024

Οι αναφορές προέρχονται από πρόσφατη οικονομική έκθεση.

Οι ελλείψεις του PS5 θα μειωθούν μέχρι το 2024 και οι πωλήσεις της νέας κονσόλας θα ξεπεράσουν το PS4, σύμφωνα με πρόσφατη οικονομική έκθεση.

Οι ελλείψεις υλικού σε όλο τον κόσμο έχουν επηρεάσει βιομηχανίες όλων των ειδών. Οι παίκτες PC επλήγησαν ιδιαίτερα από τις ελλείψεις εξαρτημάτων, οι οποίες επηρέασαν επίσης την κατασκευή κονσολών. Το PlayStation 5, ήταν περιβόητα δύσκολο να αποκτηθεί και αυτό δεν φαίνεται πιθανό να ομαλοποιηθεί μέχρι το 2024 περίπου. Η Sony αναγνώρισε τα προβλήματα με την προμήθεια όσον αφορά τις πωλήσεις του PS5. Η παρουσίαση περιελάμβανε μια διαφάνεια που έδειχνε τις συγκριτικές πωλήσεις για τις κονσόλες PS4 και PS5. Tο PS5 ξεπέρασε τις πωλήσεις του παλαιότερου PS4 τον πρώτο χρόνο ωστόσο έμεινε πίσω τον επόμενο χρόνο λόγω των περιορισμών στην προμήθεια. Η εταιρεία αύξησε επίσης την παραγωγή του PS4 λόγω των ελλείψεων, γεγονός που πιθανώς βοήθησε.

Το γράφημα συνεχίζει να δείχνει τις προβλέψεις της εταιρείας για το τρίτο έτος, κατά το οποίο ελπίζει να καλύψει το χάσμα μεταξύ των πωλήσεων του PS4 και του PS5. Αυτό σημαίνει δεν αναμένεται ότι το PlayStation 5 θα επανέλθει στην πρώτη θέση των πωλήσεων των κονσολών της εταιρείας μέχρι το 2024. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν ο CEO της Intel πιστεύει ότι η έλλειψη τσιπ μπορεί τελικά να μειωθεί.

Η πανδημία και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αναφέρθηκαν ως συνεχή εμπόδια στην αύξηση της προσφοράς οπότε η προμήθεια πλέον θα προέρχεται από πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές.Τα προβλήματα που δυσχεραίνουν τις πωλήσεις φαίνεται να αφορούν την προσφορά και όχι τη ζήτηση, είναι λογικό η εταιρεία να κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει αυτό το κενό. Η οικονομική έκθεση δείχνει ότι υπάρχει σαφής αιχμή στις πωλήσεις παιχνιδιών όταν υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες για αγορά ενώ υπάρχει επίσης το νέο PlayStation VR 2 που πρόκειται να αποτελέσει τεράστια βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες προσπάθειες εικονικής πραγματικότητας και θα χρειαστεί το PS5 για να το τρέξει.

Αυτό είναι επίσης μια απόδειξη της ισχυρής τελικής διάρκειας ζωής του PS4, ειδικά σε σύγκριση με το PS3 πριν από αυτό. Αυτές οι αναφορές δείχνουν ότι οι ψηφιακές πωλήσεις του PS4, συμπεριλαμβανομένων αυτών στα Free to Play ganes, αποτελούν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του κέρδους με ganes όπως το Fortnite και το Genshin Impact να σημειώνονται για την οικονομική τους συνεισφορά. Οι αριθμοί μπορεί να μην αλλάξουν για αρκετό καιρό ακόμα με το PS5 να απέχει ακόμα δυνητικά 2 χρόνια από το να φτάσει τις πωλήσεις του PS4.

Δείτε τι ισχύει για τις ελλείψεις PS5 μέσα στο 2022.

Διαβάστε το review μας για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 hypn0z_gr (Level 1) 17/06/2022 14:59
"Το γράφημα συνεχίζει να δείχνει τις προβλέψεις της εταιρείας για το τρίτο έτος, κατά το οποίο ελπίζει να καλύψει το χάσμα μεταξύ των πωλήσεων του PS4 και του PS5."
Δεν φαίνεται κάποιο γράφημα παιδιά.
Notification