Ο DIY Perks έφτιαξε ένα PS5 Slim

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο DIY Perks έφτιαξε ένα PS5 Slim

Ο DIY Perks έφτιαξε ένα PS5 Slim

Πολύ λεπτό. Στέκεται οριζόντια!

Ο YouTuber DIY Perks, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει (σ.σ. σίγουρα και την Sony) φτιάχνοντας μόνος του ένα PlayStation 5 Slim!

O Matt  αγόρασε ένα PS5 Slim και είχε το εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι του να μεταφέρει όλο το hardware του PS5 σε μία motherboard, η οποία θα πρέπει να χωρέσει μαζί με τα κυκλώματά της σε ένα μέγεθος φακέλου. Επίσης, έκανε ένα τραγικό λάθος. Δεν μέτρησε την θερμοκρασία καθόλου. Η θερμοκρασία μάλλον είχε ανέβει και έτσι έκαψε ένα PS5! Ευτυχώς, η DBrand -η οποία φτιάχνει skins για το PS5- του είχε στείλει ένα PS5, οπότε χρησιμοποίησε...την motherboard του συγκεκριμένου.

Ο Matt κατάφερε να μειώσει το μέγεθος, καθώς αφαίρεσε όλη αυτή την υπερμεγέθη τεχνολογία ψύξης – αυτούς τους αεραγωγούς και τους ανεμιστήρες που συνθέτουν τόσο μεγάλο μέρος του μεγέθους του PS5 – υπέρ ενός άλλου συστήματος υδρόψυξης που είναι προσαρτημένο να καταλήγει σε άλλο σημείο.

Αφού έμαθε από το μάθημά του καμένου PS5, ο Matt έκανε μετρήσεις θερμοκρασίας για να μην ξανακάνει λάθος. Τελικά παραδόξως, ενώ κάποιος θα περίμενε ότι θα είχε πρόβλημα στα games, τελικά τα games έτρεχαν ομαλά και μάλιστα κατάφερε να φτιάξει το cooling του PS5 ώστε να παράγει καλύτερες θερμοκρασίες από αυτό της Sony. Φυσικά η Sony δεν τα κάνει όλα αυτά μάλλον για λόγους κατασκευαστικού κόστους.

Η μονάδα ψύξης – κατασκευασμένη από τα λεπτά 7x40 coolers της Alphacool και επτά μικροσκοπικούς ανεμιστήρες Noctua NF-A4x20 για απαγωγή θερμότητας  – είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της παράστασης εδώ και καταφέρνει να μειώσει τη θερμοκρασία λειτουργίας του PS5 από 95 βαθμούς Κελσίου έως 52 βαθμούς Κελσίου (θερμοκρασία RAM). Δηλαδή πτώση 45%.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την DBrand και τι έκανε με το εξώδικο της Sony.

Για εκτενή συζήτηση για το PS5 επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification