Το Xbox προσθέτει νέα gamerpic, profile themes και avatars για το Disability Pride Month

Το Xbox προσθέτει νέα gamerpic, profile themes και avatars για το Disability Pride Month

Το Xbox προσθέτει νέα gamerpic, profile themes και avatars για το Disability Pride Month

Με νέο περιεχόμενο γιορτάζει τον μήνα για ΑΜΕΑ.

Νέα avatars, gamerpics και profile themes προστέθηκαν στο Xbox ως μέρος των εορτασμών του Disability Pride month της Microsoft.

Κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι ανάγλυφο με ένα από τα διάφορα σχέδια, όπως σκύλους-οδηγούς, προσθετικά πόδια και αναπηρικά καροτσάκια, μεταξύ άλλων.

Xbox avatar items

xbox disability pride
Η Kaitlyn Jones, accessibility program manager και μέλος του Microsoft gaming and disability community, δήλωσε: "Το Disability Pride έχει να κάνει με την αναγνώριση των δικών μας μοναδικών εμπειριών με την αναπηρία ως φυσική και όμορφη πτυχή της ανθρώπινης διαφορετικότητας. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις αναπηρίες, τόσο εμφανείς όσο και αόρατες. Αυτή είναι μια ευκαιρία για το Xbox να γιορτάσει τους περισσότερους από 400 εκατομμύρια παίκτες βιντεοπαιχνιδιών με αναπηρίες σε όλο τον κόσμο, καθώς στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου τα άτομα με αναπηρία δεν θα αισθάνονται την ανάγκη να κρύψουν ή να καλύψουν τις αναπηρίες τους, αλλά να βρουν σύνδεση σε μια gaming κοινότητα”.

Παράλληλα, τον Μάιο, το Xbox παρουσίασε ένα νέο κανάλι στο Twitch αφιερωμένο σε εκπομπές στη νοηματική γλώσσα. Αυτό το νέο κανάλι ξεκίνησε σε συνεργασία με τη Sorenson, μια εταιρεία επικοινωνιών με τη μεγαλύτερη παγκόσμια βάση διερμηνέων.

Μπορείτε να διαβάσετε παρόμοιες ειδήσεις για το Xbox καθώς και να συζητήσετε για το Xbox Series X/S στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification