• Ειδήσεις
  • Κονσόλες
  • Nintendo: "Να παίζετε Switch μόνο μέχρι τους 35 βαθμούς κελσίου, κίνδυνος υπερθέρμανσης"

Nintendo: "Να παίζετε Switch μόνο μέχρι τους 35 βαθμούς κελσίου, κίνδυνος υπερθέρμανσης"

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Nintendo: "Να παίζετε Switch μόνο μέχρι τους 35 βαθμούς κελσίου, κίνδυνος υπερθέρμανσης"

Nintendo: "Να παίζετε Switch μόνο μέχρι τους 35 βαθμούς κελσίου, κίνδυνος υπερθέρμανσης"

Τα ports θα πρέπει να είναι ανοιχτά.

Καθώς οι θερμοκρασίες εκτινάσσονται στα ύψη, λόγω καλοκαιριού, η Nintendo ανακοίνωσε μία προειδοποίηση για το Nintendo Switch. Ότι δεν θα πρέπει να το παίζετε σε θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών.

Η Nintendo έχει εκδώσει μια σειρά προειδοποιήσεων για τους κατόχους Switch που χρησιμοποιούν τις κονσόλες τους το καλοκαίρι. Δήλωσε ότι το Switch θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς Κελσίου - επομένως να είστε προσεκτικοί σε ζεστά δωμάτια, κλειστά αυτοκίνητα ή στην παραλία.

Το καλοκαίρι η ελληνική επικράτεια ξεπερνάει κατά πολύ τους 35 βαθμούς! Στη Βόρεια Ελλάδα αυτό συμβαίνει λιγότερες φορές σε σχέση με τις άλλες περιοχές. Οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές στην Αθήνα, την Πάτρα και πολύ πιο ψηλές στην Κύπρο. Επομένως καλό θα είναι να ελέγχετε στο Google τον καιρό στην πόλη σας.

Βέβαια το παράδοξο είναι ότι το Switch κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και η Nintendo θυμήθηκε να ανακοινώσει κάτι τέτοιο...5 χρόνια μετά! Δημοσίευσε τις προειδοποιήσεις της στον λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στο Twitter στην Ιαπωνία.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το Switch σας θα καταστραφεί αν παίζετε σε θερμές συνθήκες - αν και ενδέχεται να απενεργοποιηθεί αυτόματα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά.

"Εάν χρησιμοποιείτε το Nintendo Switch σε ζεστό μέρος, η θερμοκρασία της κύριας μονάδας μπορεί να γίνει υψηλή", έγραψε η Nintendo. "Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το σε βαθμούς 5 έως 35 C. Επίσης, εάν τα input και output ports είναι φραγμένα, η θερμοκρασία της κύριας μονάδας μπορεί να αυξηθεί. Κάντε τον αέρα γύρω από τις θύρες εισαγωγής και εξαγωγής καλύτερο.

Τέλος, η Nintendo είπε ότι: "Εάν η θερμοκρασία της κύριας μονάδας γίνει πολύ υψηλή, μπορεί η κονσόλα να μπει σε Sleep mode αυτόματα για να προστατεύσει την κύρια μονάδα. Όταν παίζετε σε λειτουργία τηλεόρασης, εγκαταστήστε το Nintendo Switch Dock σε θέση που δεν διατηρεί τη θερμότητα. Εάν υπάρχουν ξένα σώματα ή σκόνη στη θύρα εισαγωγής/εξαγωγής αέρα της κύριας μονάδας, αφαιρέστε τα με ηλεκτρική σκούπα. Για την ασφάλειά σας, μην αποσυναρμολογείτε την κύρια μονάδα του Switch".

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Limited Edition και συζητήστε για το Nintendo Switch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 12/07/2022 19:22
Βέβαια το παράδοξο είναι ότι το Switch κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και η Nintendo θυμήθηκε να ανακοινώσει κάτι τέτοιο...5 χρόνια μετά!

Αμ δε που η Nintendo το θυμήθηκε ''τυχαία'' να ανακοινώσει κάτι τέτοιο...5 χρόνια μετά!!
Το θυμήθηκε γιατί τώρα έχει έξω το Nintendo Switch OLED.
Μια OLED οθόνη έχει πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασιές απο μια απλή συμβατική LED οθόνη, με αποτέλεσμα να συμβάλλει και αυτό στις μεγαλύτερες θερμοκρασιές του Switch OLED........συν ότι υπάρχει και ο κίνδυνος του Burn In.
Ναι το Burn In δεν εμφανίζεται μόνο από στατικές οθόνες, σύμβολα καναλιων, η παιχνιδιών. Εμφανίζεται ακόμα και από πολύ υψηλή θερμοκρασία, και η LG είχε πολύ μεγάλο θέμα σε μοντέλα όπως C7 - C8. Που η εσωτερική ψύκτρα δεν ήταν αρκετά μεγάλη, ώστε να διατηρήσει την οθόνη σε κανονικες συνθήκες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα το Burn In να εμφανίζεται πάνω στο 2.5 με 3 χρόνια λειτουργίας.

Ξεκάθαρα λοιπόν η Nintendo λέει τα παραπάνω για το Switch OLED, απλά μιλάει γενικά για να μην στοχοποιήσει την νέα έκδοση της κονσόλας. ;-)
Notification