Η Ubisoft ψάχνει μια λύση μετά την ακύρωση της E3 2020

Hot
Η Ubisoft ψάχνει μια λύση μετά την ακύρωση της E3 2020

Η Ubisoft ψάχνει μια λύση μετά την ακύρωση της E3 2020

Μπορεί να πραγματοποιήσει μια online μετάδοση.

Με την E3 του 2020 να ακυρώνεται επίσημα λόγω ανησυχιών σχετικά με το νέο coronavirus (COVID-19), η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι εξετάζει "άλλες επιλογές".

Η Ubisoft μοιράστηκε στο Twitter την απογοήτευσή της για την απότομη ακύρωση της E3 2020, λέγοντας ότι «υποστηρίζει πλήρως» την απόφαση που έλαβε η Entertainment Software Association (ESA). Ενώ η Ubisoft δεν εξήγησε τι σκοπεύει να κάνει, η εταιρεία δήλωσε ότι μπορεί να κινηθεί σε μια online μετάδοση.

"Η υγεία των ομάδων, των παικτών και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, οπότε ενώ είμαστε απογοητευμένοι, υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση της ESA να ακυρώσει το E3 2020", αναφέρει η δήλωση. "Η E3 είναι και θα συνεχίσει να είναι μια στιγμή όπου θα συναντηθούμε ως κοινότητα και θα μοιραστούμε την αγάπη μας για τα παιχνίδια. Εξετάζουμε άλλες επιλογές για μια ψηφιακή εμπειρία που θα μας επιτρέψει να μοιραστούμε όλες τις συναρπαστικές ειδήσεις που έχουμε προγραμματίσει" πρόσθεσε η Γαλλική εταιρεία. Η ESA δήλωσε με την σειρά της ότι εξετάζει και άλλους τρόπους για να φέρει την Electronic Entertainment Expo στους fans της τον Ιούνιο με τη μορφή μιας "online εμπειρίας".

Παρά την ακύρωση της E3 2020 τουλάχιστον με τη φυσική της μορφή, πολλές εταιρείες εξακολουθούν να εξετάζουν livestreams, ψηφιακές παρουσιάσεις και άλλες επιλογές για να να ολοκληρώσουν τις ανακοινώσεις τους. Ο Phil Spencer δήλωσε ότι η εταιρεία Xbox σκοπεύει να πραγματοποιήσει ένα “Xbox digital event", ενώ η Limited Rum Games - η οποία ήταν και η πρώτη εταιρεία που επιβεβαίωσε την θεση της στην Press Conference της E3 του 2020 - θα έχει ακόμα μια παρουσίαση.

Η E3 2020 δεν μπορεί να προχωρήσει όπως ήταν προγραμματισμένη, αλλά η έκθεση δεν κλείνει τελείως τις πόρτες της. Η ESA σκοπεύει να επαναφέρει την ετήσια εκδήλωση τον Ιούνιο του 2021.

Διαβάστε περισσότερα για την ακύρωση της E3 2020 και συζητήστε για αυτή στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification