Φήμη: Bandai Namco Next

Φήμη: Bandai Namco Next

Φήμη: Bandai Namco Next

Η κατοχύρωση της ονομασίας μάλλον υποδεικνύει την διοργάνωση σχετικου event.

Η Bandai Namco φαίνεται ότι κατοχύρωσε την ονομασία Bandai Namco Next, η οποία πιθανολογείται ότι θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο live broadcast που η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για να παρουσιάσει τα επερχόμενα games της.

Ομοίως με το State of Play και το Ubisoft Forward, η αντίστοιχη διοργάνωση της Bandai Namco αναμένεται ότι θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την δική της πνευματική ιδιοκτησία. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται γύρω από το επερχόμενο Action RPG της FromSoftware, το Elden Ring, ειδικά μετά από πρόσφατες φήμες για κυκλοφορία νέου τρέιλερ για αυτό τον Μάρτιο, τις οποίες όμως στη συνέχεια διέψευσε η Microsoft. Πλέον η φημολογία αναζοπυρώνεται, με ορισμένους να θεωρούν ότι το τρέιλερ θα παρουσιαστεί στο Bandai Namco Next.

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε όλες τις σχετικές πληροφορίες για το Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:08
Είναι γεγονός ότι διάφορες εταιρείες κατοχυρώνουν ονόματα για να παρουσιάσουν σε δικό τους event τα μελλοντικά τους σχέδια.
Notification