• Ειδήσεις
  • Events
  • H Team Aster του Dota 2 έχει πολλαπλά κρούσματα Covid-19 λίγο πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα

H Team Aster του Dota 2 έχει πολλαπλά κρούσματα Covid-19 λίγο πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Γιώργος Σκένδρος
H Team Aster του Dota 2 έχει πολλαπλά κρούσματα Covid-19 λίγο πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα

H Team Aster του Dota 2 έχει πολλαπλά κρούσματα Covid-19 λίγο πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο προπονητής και μέλη του προσωπικού βρέθηκαν επίσης θετικοί.

Τρείς επαγγελματίες παίκτες του Dota 2 βρέθηκαν θετικοί στο Covid-19 μόλις μια εβδομάδα πριν το The International.

H Team Aster λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος Dota 2, γνωστού ως The International, ανακοίνωσε ότι τρεις παίκτες, οι Du "Monet" Peng, Lin "Xxs" Jing, Ye "BoBoKa" Zhibiao και ο προπονητής Cheng "Mad" Han και άλλα μέλη του προσωπικού έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19. Η ομάδα Aster διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με άλλες τέσσερις κινεζικές ομάδες που έλαβαν μέρος στο The International, τα μέλη των οποίων δεν παρουσίασαν συμπτώματα και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Οι θετικοί παίκτες της Team Aster, σύμφωνα με το site PC Gamer, είναι "ασυμπτωματικοί [ή] ελαφρώς άρρωστοι". Η ομάδα βρίσκεται τώρα σε απομόνωση και επικοινωνεί με τους διοργανωτές του τουρνουά για τα επόμενα βήματα.

Η διεθνής διοργάνωση αναγκάστηκε να βρει νέο χώρο διεξαγωγής την τελευταία στιγμή λόγω της πανδημίας, αφού η αρχική διοργανώτρια χώρα, η Σουηδία, αρνήθηκε να προσαρμόσει τους περιορισμούς της ώστε να διασφαλίσει ότι όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να εισέλθουν στη χώρα. Η διοργάνωση μεταφέρθηκε τελικά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η κατάσταση με το Covid-19 στη Ρουμανία φαινόταν αρκετά ελεγχόμενη όταν ανακοινώθηκε ότι θα ήταν η νέα έδρα του The International 10, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά από τότε.

Η Ρουμανία, σύμφωνα με το Reuters, ανέφερε περισσότερες από 11.000 νέες μολύνσεις κατά τη διάρκεια ενός 24ωρου στις 28 Σεπτεμβρίου και ότι μόλις το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού της έχει εμβολιαστεί, το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ. Το Βουκουρέστι και άλλες ρουμανικές πόλεις προετοιμάζονται τώρα για νέους περιορισμούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο διοργανωτής εκδηλώσεων Esports PGL, ένας από τους διοργανωτές του The International 10, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι συμμετέχοντες και οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν απόδειξη εμβολιασμού κατά του Covid-19 προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του 2022. 

Διαβάστε ακόμη για την τελετή αποφοίτησης μέσω Minecraft λογω κορωνοϊού και συζητήστε για τον κορωνοϊό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification