Η PAX South ακυρώνεται επ' αόριστον λόγω κορωνοϊού

Μαρία Μαλκέζη
Η PAX South ακυρώνεται επ' αόριστον λόγω κορωνοϊού

Η PAX South ακυρώνεται επ' αόριστον λόγω κορωνοϊού

Και εξαιτίας της απογοητευτικής επίδοσης.

Η PAX South δεν υφίσταται πλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ReedPop στον επίσημο λογαριασμό του PAX South στο Twitter.

Το event, που λαμβάνει χώρα στο Τέξας, δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες για επέκταση που τέθηκαν κατά την πρώτη διεξαγωγή του το 2015. Η πανδημία του κορωνοϊού σίγουρα δεν βοήθησε την κατάσταση. Η εταιρεία στην δήλωσή της αναφέρει: «Παρότι τα υπόλοιπα events μας έχουν ευδοκιμήσει και μερικά από αυτά προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, την PAX South δεν έχει καταφέρει να επεκταθεί και ως ένα βαθμό έχει παραμείνει αναλλοίωτο από το 2015. Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με αυτή την πραγματικότητα, ή οποία ενισχύεται από την επίδραση του κορωνοϊού, λαμβάνουμε την δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε την PAX South για το προσεχές μέλλον».

 

 

Η PAX South δεν είχε ανακοινώσει event για το 2021, αν και είχε ανακοινώσει ότι θα επανέλθει το 2022. Τα conventions για games δεν πηγαίνουν πολύ καλά εν μέσω της πανδημίας. Η PAX διεξήχθη πέρυσι εξ’ αποστάσεως για 9 ημέρες. Η PAX West προχώρησε κανονικά τον Σεπτέμβριο, αλλά διεξήχθη σε πολύ μικρότερη κλίμακα από το συνηθισμένο. Η PAX Australia θα διεξαχθεί για δεύτερο χρόνο μόνον εξ’ αποστάσεως.

Διαβάστε περισσότερα για την PAX Online 2021 που διεξήχθη τον Ιούλιο και συζητήστε για την PAX South 2021 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification