Το Cyberpunk 2077 δεν κέρδισε ούτε ένα βραβείο στα The Game Awards 2021

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Cyberpunk 2077 δεν κέρδισε ούτε ένα βραβείο στα The Game Awards 2021

Το Cyberpunk 2077 δεν κέρδισε ούτε ένα βραβείο στα The Game Awards 2021

Η CD Projekt Red ήλπιζε ότι θα αποκομίσει κάτι από τις δύο υποψηφιότητες.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου 2020, ωστόσο δεν συμπεριλήφθη στα The Game Awards 2020, παρά μόνο στα φετινά The Game Awards 2021, που μόλις ολοκληρώθηκαν.

Αυτό συμβαίνει με τα games που κυκλοφορούν Δεκέμβριο, μιας και οι ψηφοφορίες στα The Game Awards ξεκινούν αρκετές ημέρες πριν από την τελετή απονομής των βραβείων (σε αντίθεση με τον διαγωνισμό Game of the Year όπου συμπεριλαμβάνουμε τα games μέσα στις υποψηφιότητες, ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας).

Το Cyberpunk 2077 αποτέλεσε ένα από τα πολυαναμενόμενα games των τελευταίων ετών, ωστόσο το λανσάρισμά του ήταν προβληματικό, καθώς επισκιάστηκε από πολλά θέματα στην απόδοση σε PS4 και Xbox One, ατελείωτα bugs και ορισμένες ατέλειες που αφορούσαν το σενάριο και το gameplay. Κοινώς, η CD Projekt Red βιάστηκε πολύ να το κυκλοφορήσει. Ωστόσο, το βελτίωσε πολύ με τα patches που αναπτύσσει εδώ και ένα χρόνο, ενώ πρόσφατα οι developers είχαν την χαρά να δουν πολλά θετικά reviews στο Steam.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι περισσότερες πωλήσεις να σταματήσουν πρόωρα στα εκατομμύρια pre-orders και να ανεβαίνουν πλέον πολύ αργά, ενώ το παιχνίδι κέρδισε ελάχιστα βραβεία. Τα The Game Awards είναι η πιο γνωστή τελετή απονομής gaming βραβείων παγκοσμίως και το Cyberpunk 2077 ήταν υποψήφιο για τις κατηγορίες Best Score and Music και Best Role Playing. Τελικά ηττήθηκε από τα NieR Replicant ver.1.22474487139 και Tales of Arise αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες στις δύο κατηγορίες και οι νικητές:

Best Score and Music
Cyberpunk 2077 (Marcin Przybylowicz, Piotr T. Adamczyk, Composers)
Deathloop (Tom Salta, Composer)
NieR Replicant ver.1.22474487139 (Keiichi Okabe, Composer)
Marvel’s Guardians of the Galaxy (Richard Jacques, Composer)
The Artful Escape (Johnny Galvatron & Josh Abrahams, Composers)

Best Role Playing
Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red)
Monster Hunter Rise (Capcom)
Scarlet Nexus (Bandai Namco)
Shin Megami Tensei V (Atlus/Sega)
Tales of Arise (Bandai Namco)

Η CD Projekt Red βελτίωσε όσο μπορούσε το παιχνίδι μήπως καταφέρει κάτι, αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Το ότι ο Keanu Reeves ήταν παρόν στα The Awards για την ταινία Matrix Resurrections θα μπορούσε να συνδυαστεί άριστα, ωστόσο οι κριτικοί είχαν άλλη άποψη.

Η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης σκοπεύει στο εξής να αναπτύξει τα updates και τα δωρεάν DLC του Cyberpunk 2077 που μετατέθηκαν για το 2022.

Διαβάστε το review του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification