Reflect Festival 2024

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Reflect Festival 2024

Reflect Festival 2024

Tech event, 30-31 Μαΐου στην Κύπρο.

Το Reflect Festival 2024 θα ενώσει 10.000 Doers από όλη την Ευρώπη, στην Κύπρο, στο Kolla Factory της Λεμεσού τον Μάιο.

Η κορυφαία τεχνολογική εκδήλωση της Κύπρου επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η φορά, με μια σειρά από νέες δραστηριότητες και σε ολοκαίνουργια τοποθεσία. Το Reflect Festival θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαΐου και μεταφέρεται στο Kolla Factory, δίνοντας μια μοναδική εμπειρία για τους 10.000 επισκέπτες που αναμένεται να παρευρεθούν.

"Ενισχύουμε σημαντικά το πρόγραμμα startup-επενδυτών, προετοιμάζοντας μια έκθεση με 150+ εκθέτες, προσθέτοντας μια νέα σκηνή και εκδηλώσεις που στόχο έχουν να δικτυωθεί το κοινό με άτομα του χώρου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε ένα νέο χώρο για το φεστιβάλ και φέρνουμε τους παρευρισκόμενούς μας στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού για περισσότερες από 30 εκδηλώσεις», δήλωσε ο Στυλιανός Λάμπρου, συνιδρυτής του Reflect.

Το Reflect Festival αυξάνει την προσπάθειά του να ενώσει κορυφαίους επαγγελματίες από την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, μετατρέποντας τη Λεμεσό στο επίκεντρο της καινοτομίας. Οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων 250+ επενδυτών, 1000+ startups και 150+ ομιλητών, μπορούν να γνωρίσουν άτομα του χώρου τους, να ανταλλάξουν ιδέες, να μάθουν από ειδικούς μέσω των σεμιναρίων και να βρουν νέους δυνητικούς πελάτες και ταλέντα.

Περισσότερα stages και δυναμικές ιστορίες 
Έμπειροι ειδικοί θα διοργανώσουν παρουσιάσεις σε πέντε stages. H «Big Picture Stage» θα είναι ειδικά προσαρμοσμένη για ιδρυτές και επενδυτές, ενώ η «Money Stage by payabl.» θα επικεντρωθεί στο μέλλον της οικονομίας και του κλάδου των Fintech εταιρειών.

Η τεχνολογία θα βρίσκεται στο επίκεντρο της Tech Stage, είτε πρόκειται για AI, edtech, blockchain, κυβερνοασφάλεια, healthtech ή deeptech. Η Future Stage θα φιλοξενήσει θέματα όπως οι μελλοντικές πόλεις, η κινητικότητα, το μέλλον της εργασίας, η μακροζωία και η βιωσιμότητα, μεταξύ πολλών άλλων. Ένα ακόμα stage παρουσιάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν διαδραστικές, μικρές συνεδρίες, όπως εργαστήρια και συζητήσεις.

Περισσότεροι από 150 ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, συμπεριλαμβανομένων των:
- Bindi Karia (Innovation Expert και Venture Partner στη Molten Ventures)
- Robin Wauters (ιδρυτής του Tech.eu),
- Jason Ball (VC στην Rule 30),
- Michal Smida (Ιδρυτής στην Twisto),
- Kaidi Ruusalepp (Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος στην Funderbeam)
- Omar Hagrass (συνιδρυτής στην Trella).

ReflectX 2024: Η καλύτερη startup ας κερδίσει
«Μετά από ένα επιτυχημένο ντεμπούτο το 2023, ο διαγωνισμός startup ReflectX θα επιστρέψει, ανεβάζοντας τον πήχη για ανταγωνιστικές startups», δήλωσε ο Dusan Duffek, συνιδρυτής του Reflect.

Το ReflectX θα αναδείξει προσεκτικά 15 startups που θα έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν 250+ επενδυτές.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από την ανάδειξη των startups θα υπάρχει και μια σειρά συναντήσεων startup-επενδυτών, που υπόσχονται πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης.

Εξερεύνηση και networking
Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να αναμένουν στον χώρο της έκθεσης όπου θα υπάρχουν καινοτόμες startups και δραστηριότητες από τους διοργανωτές του φεστιβάλ. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσουν το όμορφο παραθαλάσσιο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, είτε μέσω δραστηριοτήτων του Reflect Festival, είτε μεμονωμένα.

Για άλλη μια φορά, το Reflect Festival θα γίνει, χάρη σε συνεργάτες όπως οι payabl., PwC, Social Discovery Group, Techisland, Google, Microsoft, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Forbes και πολλοί άλλοι.

Εξασφαλίστε το Early Bird Ticket σας όσο είναι ακόμα διαθέσιμο!

Το Reflect Festival, η μεγαλύτερη εκδήλωση τεχνολογίας και startup στην Κύπρο, είναι ένας μοναδικός κόμβος για τους επιχειρηματίες, τους επενδυτές και τα στελέχη των χωρών της ζώνης EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Κάθε χρόνο, προσελκύει χιλιάδες συμμετέχοντες με συναρπαστικές ομιλίες, πάνελ, εργαστήρια, διαγωνισμούς προώθησης νέων επιχειρήσεων, συνεδρίες δικτύωσης και μια διαδραστική έκθεση.

Το φεστιβάλ στοχεύει να γεφυρώσει την Ευρώπη με την ΜΕΝΑ (σ.σ. περιοχή Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής), οδηγώντας την επιχειρηματική αξία μέσω της ενίσχυσης των συνδέσεων και της ενθάρρυνσης της συνεργασίας στον τομέα της τεχνολογίας. Το 7ο Reflect Festival αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 10.000 συμμετέχοντες και έχει προγραμματιστεί για τις 30-31 Μαΐου 2024, στο χώρο Kolla Factory της Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα για το Reflect Festival 2023 και συζητήστε για το Reflect Festival 2024 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification