Tekken 7: Η Lidia Sobieska εμφανίζεται ως πρωθυπουργός της Πολωνίας

Hot
Tekken 7: Η Lidia Sobieska εμφανίζεται ως πρωθυπουργός της Πολωνίας

Tekken 7: Η Lidia Sobieska εμφανίζεται ως πρωθυπουργός της Πολωνίας

Το επίσημο τρέιλερ στη δημοσιότητα.

[Αρχική δημοσίευση: 23/2/21] Κατά την διάρκεια του Japanese Fighting Game Roundtable, η Bandai Namco ανακοίνωσε έναν νέο DLC χαρακτήρα για το Tekken 7 με ένα μικρό τρέιλερ.

Το όνομα, το πρόσωπο και το στυλ μάχης του χαρακτήρα δεν αποκαλύφθηκαν, ωστόσο στο τρέιλερ διάρκειας επτά δευτερολέπτων επιβεβαιώνεται ότι ο νέος αυτός χαρακτήρας είναι από την Πολωνία. Μάλλον δεν είναι ένας τυχαίος χαρακτήρας, μιας και αναφέρονται στο πρόσωπό του ως “πρωθυπουργός της Πολωνίας”. Ο τρέχον πρωθυπουργός της Πολωνίας είναι ο Mateusz Morawieck και δεν τον έχουμε δει ποτέ να πολεμάει με μαχητές ή πάντα.

Ο παραγωγός του Tekken, Katsuya Hara, δήλωσε ότι το νέο DLC θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και ότι έχει συνεργαστεί με την Πολωνική πρεσβεία της Ιαπωνίας για την δημιουργία του χαρακτήρα. Ίσως δούμε και τον Μητσοτάκη με DLC στο Tekken 7 στο μέλλον.

[UPDATE: 22/3/21 - Η Lidia Sobieska ανακοινώθηκε και επίσημα] Τελικά η νέα ηρωίδα του Tekken 7 δεν είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Morawieck, αλλά η Lidia Sobieska, η οποία έχει παρόμοιο ρόλο απ' ότι φαίνεται στο Tekken 7. Δείτε το νέο τρέιλερ.

H Lidia θα χρησιμοποιεί την πολεμική τέχνη του Karate και η εμπλοκή της στο τουρνουά Iron Fist είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας της να σταματήσει τις ταραχές που μαστίζουν την Πολωνία, οι οποίες οφείλονται στην δράση της εταιρείας του Heihachi Mishima.

Το επίσημο bio της σύμφωνα με την Bandai Namco αναφέρει ότι: "

"Η Lidia υπήρξε πάντοτε ακέραιη κι αποφασιστική γυναίκα. Πιστεύει ότι η δικαιοσύνη απαιτεί και απόλυτη δύναμη, γι' αυτό και έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το karate από πολύ νεαρή ηλικία. Η απώλεια του πατέρα της ξύπνησε το ενδιαφέρον της για την οικογενειακή παράδοση της πολιτικής. Η Lidia επέδειξε σπουδαία προσόντα και στους δύο τομείς, συμμετέχοντας και κερδίζοντας το πρώτο της παγκόσμιο πρωτάθλημα karate στα 18 και πιο πρόσφατα ως ένα από τα νεότερα ανερχόμενα αστέρια της Πολωνικής πολιτικής αρένας. Ο πόλεμος που ξεκίνησε η Mishima Zaibatsu επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την Πολωνία και είναι αφοσιωμένη στο να τακτοποιήσει την κατάσταση με τις ίδιες της τις γροθιές."

Η Season 4 του Tekken 7 προσθέτει επίσης τον Kunimitsu ως DLC χαρακτήρα και ένα νέο stage ονόματι Vermilion Gates, το οποίο θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο. Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει επίσης νέες κινήσεις, ανανεωμένο user interface, βελτιώσεις στο online play, αλλαγές στο rank system και μια νέα ένδειξη της συνολικής ισχύος και ικανότητας ενός παίκτη με τίτλο Tekken prowess. Όλα αυτά θα σας κοστίσουν 15 ευρώ, ωστόσο αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μόνον κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα, υπάρχει σχετική δυνατότητα με το κόστος να κυμαίνεται συνήθως γύρω στα 6 ευρώ ανά χαρακτήρα.

Το Tekken 7 θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα στο φετινό Evolution Fighting Games Tournament τον Αύγουστο, το οποίο πρόσφατα αγόρασε η Sony. Όσον αφορά τον Katsuhiro Harada, επικεφαλής του Tekken, πρόσφατα ξεκίνησε μια παράλληλη δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας διαχειρίζεται ένα μπαρ και παίρνει συνεντεύξεις διάσημων προσκεκλημένων για το νέο του κανάλι στο YouTube. Ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία της πρώτης του συνέντευξης με τον "πατέρα" του PS, Ken Kutaragi, περιλαμβάνουν την απορία του Harada για το γεγονός ότι η Microsoft δεν έφερε ένα κασόνι σάκε στα γραφεία του Teken και τον Kutaragi να εξηγεί το πώς επελέγη η τοποθεσία για τα κεντρικά γραφεία του PS στην Ιαπωνία βάσει του ποιά μπαρ υπήρχαν τριγύρω.

Δείτε ακόμα το mod που εισάγει την Tifa στο Tekken 7 και συζητήστε για το Tekken 7 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification