• Ειδήσεις
  • Fighting
  • Street Fighter 5: Μετά το νέο update δεν μπορούν να παίξουν παίκτες με ειδικές ανάγκες

Street Fighter 5: Μετά το νέο update δεν μπορούν να παίξουν παίκτες με ειδικές ανάγκες

Ερμής Δερβίσης
Street Fighter 5: Μετά το νέο update δεν μπορούν να παίξουν παίκτες με ειδικές ανάγκες

Street Fighter 5: Μετά το νέο update δεν μπορούν να παίξουν παίκτες με ειδικές ανάγκες

Λόγω μετατροπής του ήχου από στερεοφωνικό σε μονοφωνικό.

Το νέο update 3.05 του Street Fighter 5 έφερε μεταξύ άλλων τον χαρακτήρα Dan Hibiki, όμως έκανε τον ήχο του παιχνιδιού από στερεοφωνικό σε μονοφωνικό, πράγμα που επηρεάζει αρκετά τους τυφλούς παίκτες.

Ο στερεοφωνικός ήχος επιτρέπει στους παίκτες να εντοπίζουν τους αντιπάλους τους, καθώς ο ήχος έρχεται αντίστοιχα από δεξί ή το αριστερό ηχείο. Μετά το νέο update όμως, ο ήχος έρχεται από μία κατεύθυνση πράγμα που επηρεάζει σημαντικά όσους εξαρτώνται από αυτόν. Ο γνωστός τυφλός παίκτης BlindWarriorSven δήλωσε στο Twitter: Δεν μπορώ πια να παίξω το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας:

 

 

Η BettyDots, μέλος του Fighting Game Community, μίλησε επίσης για το συγκεκριμένο θέμα δηλώνοντας: Παίζω Street Fighter με αρκετούς τυφλούς παίκτες και το νέο update έκανε τον ήχο μονοφωνικό, δυσκολεύοντάς τον εντοπισμό του χώρου μέσω αυτού. Αν δεν λυθεί το θέμα θα κάνει μεγάλο κακό σε όλους τους τυφλούς παίκτες.

 

 

Διαβάστε επίσης για τις προσπάθειες της Microsoft να κάνει τους τίτλους της πιο προσβάσιμους και συζητήστε για το Street Fighter 5 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:56
Λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν άμεσα.
Notification