• Ειδήσεις
  • Fighting
  • Μυστηριώδης παίκτης κέρδισε τουρνουά του Street Fighter V και δώρισε την αμοιβή

Μυστηριώδης παίκτης κέρδισε τουρνουά του Street Fighter V και δώρισε την αμοιβή

Hot
Μυστηριώδης παίκτης κέρδισε τουρνουά του Street Fighter V και δώρισε την αμοιβή

Μυστηριώδης παίκτης κέρδισε τουρνουά του Street Fighter V και δώρισε την αμοιβή

Βγήκε πρώτος με 100% win rate.

Ένας ανώνυμος διαγωνιζόμενος ήρθε από το πουθενά και κέρδισε το δημοφιλές τουρνουά του Street Fighter V πριν λίγες ημέρες.

Το Night Fights είναι ένα εβδομαδιαίο τουρνουά που διεξάγεται κάθε Τετάρτη και προηγουμένως γινόταν στην νότια Καλιφόρνια, ωστόσο όμως λόγω του COVID-19 πλέον γίνεται διαδικτυακά. Κάθε εβδομάδα το Night Fights καταφέρνει να συγκεντρώσει αρκετούς δυνατούς παίκτες, όμως αυτή την φορά κανένας δεν ήταν πιο δυνατός από την μυστηριώδη παίκτη SFVRyuPlayerLol.

Ο SFVRyuPlayerLol κατάφερε να νικήσει όλους τους αντιπάλους του, κερδίζοντας έξι αγώνες στην σειρά και στον τελικό έκανε σκορ 3-0. Στην πρώτη θέση ο νικητής κερδίζει κάτι λιγότερο από 100 δολάρια, όμως όταν ήρθε η ώρα ο SFVRyuPlayerLol να λάβει την αμοιβή του αρνήθηκε και έγραψε στο Discord: “Κάντε δωρεά τα δικά μου (χρήματα) στους άστεγους.” Τότε ο εκφωνητής τον ρώτησε αν είναι σίγουρος για την απόφασή του και ο SFVRyuPlayerLol απάντησε: “Ναι, απλά δώστε τα σε κάποιον άστεγο ή όποιον τα χρειάζεται.”

Πολλοί υπέθεσαν ότι ο SFVRyuPlayerLol είναι ο διοργανωτής του Night Fights, Alex Valle, μιας και είναι ένας θρυλικός παίκτης που παίζει αποκλειστικά Ryu και in-game φοράει συνέχεια την ίδια αμφίεση, ίδια και με αυτή του SFVRyuPlayerLol. Ο ίδιος αρνήθηκε και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Ειδικότερα, ο Valle δήλωσε τα εξής: “Το μόνο που ξέρω είναι ότι εμφανίστηκε ένας μυστηριώδης Ryu τους έκανε όλους σκόνη και μου είπε να κάνω δωρεά με το έπαθλό του.”

Διαβάστε το review του Street Fighter V: Champion Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 27/02/2021 00:50
Ήταν μια έκπληξη γενικά. Το ότι δώρισε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, πραγματικά τον τιμά όσο μεγάλο ή μικρό είναι το ποσό.
#2 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:54
Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά άνθρωποι και δεν χρειάζεται να μάθουμε το όνομά τους.
Notification