• Ειδήσεις
  • Fighting
  • Ηθοποιός του Mortal Kombat ψάχνει το κράνος των War Gods που κλάπηκε πριν από 25 χρόνια

Ηθοποιός του Mortal Kombat ψάχνει το κράνος των War Gods που κλάπηκε πριν από 25 χρόνια

Hot
Γιώργος Σκένδρος
Ηθοποιός του Mortal Kombat ψάχνει το κράνος των War Gods που κλάπηκε πριν από 25 χρόνια

Ηθοποιός του Mortal Kombat ψάχνει το κράνος των War Gods που κλάπηκε πριν από 25 χρόνια

Η αμοιβή που προσφέρει φτάνει τα 250 δολάρια.

Μία ηθοποιός του Mortal Kombat θέλει πίσω το κλεμμένο κράνος των War Gods, προσφέροντας 250 δολάρια αμοιβή.

Η Kerri Ann Hoskins η ηθοποιός για πολλά παιχνίδια της Midway -συμπεριλαμβανομένης της Sonya Blade στο Mortal Kombat 3- δημοσίευσε πρόσφατα μια αμοιβή 250 δολαρίων για ένα κράνος που φορούσε όταν έπαιζε τη Vallah στο παιχνίδι μάχης War Gods του Nintendo 64. Tο κράνος κλάπηκε από την γκαρνταρόμπα στην E3 του 1996 και είναι πρόθυμη να πληρώσει για να το πάρει πίσω.

Η Kerri Ann Hoskins δήλωσε: "Η Vallah ήταν το πιο επίπονο κοστούμι που είχα κάνει για τη Midway. Για το κράνος της Vallah, μου έκαναν πραγματικά εκμαγείο του κεφαλιού για να ταιριάζει τέλεια. Ο καλλιτέχνης έκανε καταπληκτική δουλειά στο σμίλευμα των χαρακτηριστικών. Όταν επέστρεψα στην αίθουσα για να ανακτήσω [το κράνος], είχε εξαφανιστεί. Το κράνος είχε τοποθετηθεί σε ένα ράφι στην ντουλάπα. Οποιοσδήποτε περνούσε από εκεί θα μπορούσε να το δει".

Η ηθοποιός διηγήθηκε στο GameSpot τι θυμάται από την ημέρα που κλάπηκε το κράνος, λέγοντας ότι έγινε την τελευταία ημέρα της E3, κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού δείπνου που διοργάνωσε η Midway στην αίθουσα του συνεδρίου. Η Hoskins είχε παρευρεθεί στο πάρτι με την στολή και άφησε το κράνος στην γκαρνταρόμπα πριν καθίσει στο τραπέζι της.

Η Kerri Ann Hoskins ελπίζει ότι μέσω της δύναμης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορέσει να ανακτήσει το κλεμμένο κράνος, λέγοντας ότι μια μέρα θα ήθελε να το παραδώσει στα παιδιά της. Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στο άτομο που έχει στην κατοχή του το κράνος, αν το διάβαζε αυτό, δήλωσε: "Γεια σου φίλε, ξέρω ότι είναι ένα ωραίο έργο τέχνης...αλλά ταιριάζει μόνο σε μένα", είπε η Hoskins. "Επειδή φτιάχτηκε για μένα, όχι για σένα. Έχουν περάσει 25 χρόνια. Μπορώ να το πάρω πίσω τώρα;".

Διαβάστε το review του Mortal Kombat 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

%MCEPASTEBIN%

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification