• Ειδήσεις
  • Fighting
  • Η νέα τεχνολογία της Bandai Namco θα βοηθάει τους αρχάριους παίκτες στα Fighting games

Η νέα τεχνολογία της Bandai Namco θα βοηθάει τους αρχάριους παίκτες στα Fighting games

Hot
Η νέα τεχνολογία της Bandai Namco θα βοηθάει τους αρχάριους παίκτες στα Fighting games

Η νέα τεχνολογία της Bandai Namco θα βοηθάει τους αρχάριους παίκτες στα Fighting games

Κάτι που πολλοί από εμάς χρειαζόμαστε.

Σύμφωνα με ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η Bandai Namco θέλει να βοηθήσει τους παίκτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα fighting games στο να μάθουν και να αναπτύξουν τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού.

Η νέα τεχνολογία της Bandai Namco θα διαβάζει τα inputs των παικτών και θα τα αντιστοιχίζει με τα δεδομένα στο παιχνίδι, λέγοντας στους παίκτες εάν πρέπει να γίνουν πιο γρήγοροι ή να σταματήσουν το combo για να εκτελέσουν τις κινήσεις που στοχεύουν να εκτελέσουν. Τα fighting games, γενικά, έχουν παράθυρα χρόνου μέσα στα οποία υποτίθεται ότι εισάγετε την επόμενη εντολή για να συνεχιστεί ένα combo και αυτά τα παράθυρα μπορεί συχνά να είναι αρκετά μικρά και δύσκολο να βρεθούν από του αρχάριους παίκτες.

Η νέα αυτή τεχνολογία θα δώσει κάποιου είδους ειδοποίηση εντός του παιχνιδιού στους παίκτες, λέγοντάς τους γιατί έχουν χάσει το παράθυρο για το combo ή θα τους ενημερώσει για το χτύπημα του αντιπάλου που ήταν κόντρα στο δικό τους. Επίσης, η τεχνολογία θα είναι σε θέση να αφομοιώσει και να μάθει τις συνήθειες των παικτών και στη συνέχεια να προτείνει χαρακτήρες που θα ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού τους. Εάν το σύστημα δει ότι σας αρέσει να συσσωρεύετε πίεση και να συντρίβετε τους αντιπάλους σας με απρόβλεπτες κινήσεις, μπορεί να σας ωθήσει σε μαχητές rushdown, για παράδειγμα.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό πράγμα που εντοπίστηκε στην τεχνολογία αυτή να είναι ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία θα μαθαίνει από παίκτες επαγγελματικού επιπέδου. Η τεχνολογία θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει πώς οι μαχητές υψηλού επιπέδου εισάγουν τις επιθέσεις τους και θα παρακολουθεί τους χρόνους και τα διαστήματα που χρησιμοποιούν, για να τα δείξει μετά και στους αρχάριους. Δεδομένης της τεράστιας βελτίωσης που έχουμε δει στα tutorials των fighting games τον τελευταίο καιρό, είναι ευχάριστο να βλέπουμε τη Bandai Namco να πιέζει τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Ας ελπίσουμε ότι η φιλοσοφία της προσέλκυσης νέων παικτών μέσω εύχρηστων δραστηριοτήτων στο παιχνίδι θα ανοίξει το δρόμο για μια νέα γενιά από fighting games.

Διαβάστε για τη Bandai Namco που έχει "παγώσει" το Tekken x Street Fighter εδώ και μία δεκαετία. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification