Ο Keanu Reeves δεν θέλει οι Neo και John Wick να προστεθούν στο Mortal Kombat

Ο Keanu Reeves δεν θέλει οι Neo και John Wick να προστεθούν στο Mortal Kombat

Ο Keanu Reeves δεν θέλει οι Neo και John Wick να προστεθούν στο Mortal Kombat

Πιστεύει ότι δεν ταιριάζουν εκεί.

Οι fans του Mortal Kombat για χρόνια ήλπιζαν ότι ο Neo από το The Matrix ή ο John Wick θα προστεθούν σε κάποιο Mortal Kombat, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Εκτός αυτού, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τους Neo και John Wick, Keanu Reeves, δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η προσθήκη αυτών των χαρακτήρων στο Mortal Kombat είναι καλή ιδέα.

Σε ένα βίντεο με το Esquire, ο Keanu Reeves απάντησε στην εν λόγω ερώτηση, δηλώνοντας τα εξής: “Αν ήταν στο χέρι μου; Όχι. Το Mortal Kombat είναι υπέροχο με πολλούς τρόπους. Όμως νομίζω, ξέρεις, ο Neo… o John Wick….ναι, απλά κάνουν τα δικά τους. Το Mortal Kombat κάνει το δικό του.”

Τόσο το The Matric, όσο και το Mortal Kombat ανήκουν στην Warner Bros, επομένως ένα τέτοιο crossover θα ήταν πιθανό, αλλά ίσως δεν θα τράβαγε κόσμο αν ο Keanu Reeves δεν ήθελε να συμμετάσχει. Από την άλλη, το John Wick ανήκει στην Lionsgate, επομένως χωρίς στην “ευλογία” του Keanu, ένα τέτοιο crossovers είναι σχεδόν απίθανο.

Διαβάστε το review του Mortal Kombat 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 21) 23/11/2021 21:30
Συμφωνώ, δν είναι για mortal kombat. Δν χρειάζεται κιόλας, έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες απο μόνο του.
Notification