• Ειδήσεις
  • FPS
  • 150 παίκτες του Call of Duty Warzone ανατινάσσουν κάθε όχημα για να crashάρουν το παιχνίδι

150 παίκτες του Call of Duty Warzone ανατινάσσουν κάθε όχημα για να crashάρουν το παιχνίδι

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
150 παίκτες του Call of Duty Warzone ανατινάσσουν κάθε όχημα για να crashάρουν το παιχνίδι

150 παίκτες του Call of Duty Warzone ανατινάσσουν κάθε όχημα για να crashάρουν το παιχνίδι

Τα πάρκαραν μαζί.

Μια ομάδα 150 παικτών συνεργάστηκε για να ανατινάξει όλα τα οχήματα σε ένα χάρτη του παιχνιδιού στο Call of Duty: Warzone, με αποτέλεσμα να κρασάρει και να τους πετάξει έξω. Για να το καταφέρουν θα έπρεπε να ανατινάξουν κυριολεκτικά κάθε όχημα στο map με cluster strikes. 

Ο streamer MarleyThirteen κάλεσε 149 άτομα για να μπουν σε ένα ματς, να συμφωνήσουν να μην πυροβολήσει ο ένας τον άλλο και απλά να ανατινάξουν τα οχήματα για να κολλήσουν τον server. Τα πάρκαραν κοντά και κάλεσαν cluster strikes μαζεμένα για να τα ανατινάξουν.

Το έργο τους ήταν δύσκολο γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις, αν π.χ. κάποιος καλούσε ένα cluster strike πιο νωρίς, τότε θα έπρεπε να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Επίσης το λάθος παρκάρισμα δεν βοηθούσε, όπως και η κακή οδήγηση σε περίπτωση σφοδρού τρακαρίσματος, γιατί τότε κάποια εκρήγνονταν νωρίτερα. 

Όταν τελικά τα κατάφεραν, συγκέντρωσαν τα αυτοκίνητα σε ένα μέρος και κάλεσαν μαζεμένα τα cluster strikes για να δημιουργήσουν μια τεράστια έκρηξη. Από την άλλη, η Activision ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να...ανατινάξει το Verdansk, οπότε καλά θα κάνει να βάλει "μπουρλότο". Ο χάρτης θα αντικατασταθεί από έναν του Call of Duty: Black Ops Cold War.

Διαβάστε περισσότερα για τα High-res texture packs των Call of Duty: Warzone και Modern Warfare και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone; Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/03/2021 18:54
Είπαν να το διασκεδάσουν με αυτόν τον μοναδικό τρόπο.
Notification