• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η Respawn ενημερώνει την κοινότητα του Titanfall ότι θα φτιάξει το online mode

Η Respawn ενημερώνει την κοινότητα του Titanfall ότι θα φτιάξει το online mode

Hot
Η Respawn ενημερώνει την κοινότητα του Titanfall ότι θα φτιάξει το online mode

Η Respawn ενημερώνει την κοινότητα του Titanfall ότι θα φτιάξει το online mode

Επανειλημμένα DDOS attacks το έχουν κάνει unplayable.

Η Respawn δήλωσε επιτέλους ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μακροχρόνια προβλήματα με το Titanfall στα PC.

Δείτε το τρέιλερ:

Σε ένα tweet, η εταιρεία ανάπτυξης είπε ότι "έρχεται βοήθεια το συντομότερο δυνατόν" ως απάντηση στις συνεχιζόμενες DDOS attacks που επηρεάζουν όσους προσπαθούν να παίξουν το Titanfall online.

Δείτε το tweet:

 

 

Το Titanfall έχει προβλήματα με το PC multiplayer εδώ και χρόνια και για αυτά κατηγορείται μια κάπως μυθική φιγούρα γνωστή στην κοινότητα ως "Jeanue".Κατηγορείται ότι είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση των servers του Titanfall, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος αν είναι μόνο ένα άτομο ή πολλά άτομα, ή ακόμα και πού βρίσκονται στον κόσμο.
Από το 2019, ο Jeanue φέρεται να ανακοινώνει σε ένα lobby ότι θα συντρίψει όλους τους παίκτες, και έπειτα έκανε τα script bots του να μπουν και να κατακλύσουν συλλογικά τον server και να αναγκάσουν όλους να αποσυνδεθούν. Πολλά από αυτά τα ονόματα των bots είναι ρατσιστικά.

Ο Jeanue έπληξε το Titanfall για χρόνια, με κάποιους να αποκαλούν την έκδοση για τα PC “unplayable" λόγω των ενεργειών του. Η κυκλοφορία του Titanfall στο Steam το Νοέμβριο EA έριξε φως στην κατάσταση και πυροδότησε μια άμεση αρνητική υποδοχή.

Πιο πρόσφατα, τα λόμπι του Titanfall 2 άρχισαν να υφίστανται crashes φαινομενικά λόγω ενός παίκτη ή παικτών που κατακλύζουν έναν server στέλνοντας εντολές μαζικά σε αυτόν. Ο server που επηρεάζεται θα αρχίσει να καθυστερεί και οι παίκτες δεν θα μπορούν να κινηθούν. Στη συνέχεια, εάν έχει επιτευχθεί ένα όριο, οι παίκτες θα αποσυνδεθούν. Αυτό είναι το έργο του Jeanue; Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. "Είτε είναι πραγματικά ο Jeanue, κάποιος που μιμείται τον Jeanue, ή ίσως δεισιδαιμονίες είναι υπό συζήτηση", δήλωσε η RedShield.

Σύμφωνα με την RedShield, αυτή η νέα σειρά crashes του Titanfall 2 στοχεύτηκε ειδικά σε streamers και θεωρείται ότι ώθησε την Respawn σε δράση.

Διαβάστε περισσότερα για το Titanfall και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification