Choo-Choo Charles

Choo-Choo Charles

Choo-Choo Charles

Ένα Horror με ένα τρένο-αράχνη.

Το Steam είναι γεμάτο με indie Horror games, όμως μέσα σε αυτά το Choo-Choo Charles ξεχωρίζει με ευκολία.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το Choo-Choo Charles ξεχωρίζει. Φυσικά, γιατί σε αυτό το Horror πρωταγωνιστή ένα υβρίδιο Τόμας το τρενάκι και Άραγκογκ από το Χάρι Πότερ, δηλαδή ένα τρένο αράχνη. Το όνομα αυτού του τέρατος είναι Charles και τρέφεται με τους ανθρώπους του νησιού. Εσείς θα πρέπει να χειριστείτε ένα πανάρχαιο τρένο το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα πολυβόλο και να κάνετε διάφορες αποστολές για να βρείτε πόρους. Όλα αυτά ενώ αποφεύγετε τον Charles. Θα μπορείτε να βρείτε πόρους που θα σας βοηθήσουν στο να αυξήσετε την ταχύτητα του τρένου σας, την ασπίδα του, καθώς και να αναβαθμίζετε τα όπλα του, με σκοπό να νικήσετε τον Charles μια και καλή.

Ακόμα, ο Charles, εκτός από ότι είναι ένα τρένο αράχνη, είναι και ερυθρόλευκος (όχι Ολυμπιακός), κάτι που θυμίζει τους τρομακτικούς κλόουν. Το Choo-Choo Charles αναπτύσσεται από την Two Star Games.

Το Choo-Choo Charles θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC.

Διαβάστε το review του Resident Evil Village και συζητήστε για το Choo-Choo Charles στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification