Το Half-Life 3 δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Half-Life 3 δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το Half-Life 3 δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα

Πληροφορίες και για το τι θα είναι το Citadel.

Ο YouTuber Tyler McVicker δήλωσε ότι -σύμφωνα με τις πηγές του- το Half-Life 3 δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Σε βίντεό του δήλωσε ότι η Valve δεν έχει κάποια βασική ομάδα ανάπτυξης για να δουλεύει για κάποιο μεγάλο video game, παρά μόνο για software σχεδιασμένο για hardware. Η αναφορά αυτή "φωτογραφίζει" το Steam Deck, το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2022 και στο οποίο η Valve έχει εστιάσει τα άμεσα πλάνα της.

Ο Tyler McVicker δήλωσε: "Το Half-Life 3 και γενικά κάθε First-Person Shooter που θέλει τον παραδοσιακό συνδυασμό mouse και keyboard, δεν λαμβάνει χώρα στη Valve. Αν υπάρχει κάτι, αφορά μια μικρή ομάδα ατόμων".

Επίσης, ο McVicker σχολίασε "Το Citadel, είναι ένα υβρίδιο FPS/Real-Time Strategy, που είναι βασισμένο στο Half-Life και στηρίζεται στο Co-op. Είναι σαν να έχουμε πάντρεμα των Left 4 Dead, Alien Swarm και ενός Real-Time Strategy. Ως προς τον χειρισμό του, αναπτύσσεται έχοντας υπόψη το Steam Deck. Αρχικά επρόκειτο να είναι ένα ασύμετρο VR Co-op game".

Ο Gabe Newell πάντως είχε αποφύγει να μιλήσει για το Half-Life 3. Το Half-Life Alyx πάντως, το οποίο βασίζεται σε τεχνολογία VR, είχε πολύ καλή ανταπόκριση.

Διαβάστε περισσότερα για το Citadel της Valve.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification