Το Battlefield 2042 χάνει παίκτες με τεράστια ταχύτητα

Μαρία Μαλκέζη
Το Battlefield 2042 χάνει παίκτες με τεράστια ταχύτητα

Το Battlefield 2042 χάνει παίκτες με τεράστια ταχύτητα

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Οι παίκτες εγκαταλείπουν ταχύτατα το Battlefield 2042, απηυδησμένοι από τα τεχνικά προβλήματα που ακόμα δεν έχουν επιλυθεί.

Το Battlefield 2042 ήταν στην πραγματικότητα αρκετά δημοφιλές κατά την κυκλοφορία του, φτάνοντας στα πέντε κορυφαία games στο Steam και στο Xbox Live. Σήμερα, λιγότερο από δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία, το Battlefield  έχει χάσει πάνω από το 60% των ενεργών παικτών του στο Steam. Όπως φαίνεται στο Steam DB, το μέγιστο πλήθος ταυτόχρονων παικτών του Battlefield τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 34005, από 105397 που ήταν το μέγιστο κατά την ημέρα κυκλοφορίας. Η απώλεια παικτών μετά την κυκλοφορία είναι αρκετά φυσιολογική για τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά η ταχύτητα με την οποία συνέβη στην περίπτωση του Battlefield 2042 είναι ανησυχητική. Αυτή τη στιγμή, το Farming Simulator 22 είναι πιο δημοφιλές από το Battlefield 2042 αυτή τη στιγμή.

Βέβαια, αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν μόνο τον πληθυσμό στο Steam. Το Battlefield 2042 είναι διαθέσιμο απευθείας στο Origin και μέσω του Epic Games Store. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το πλήθος των παικτών εντός του παιχνιδιού, δεν είναι γνωστό εάν τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα και σε αυτές τις πλατφόρμες. Ωστόσο, ένα άλλο στατιστικό δίνει την πραγματική εικόνα για τη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το True Achievements, μόνο το 43% των παικτών του Xbox κατάφερε να φτάσει στο level 15, το οποίο μπορεί εύκολα να επιτευχθεί σε μερικές ημέρες. Όσον αφορά το level 25, μόνο το 22% των παικτών έφτασε σε αυτό. Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο PlayStation, όπου το 36% των παικτών ξεκλείδωσαν το Trophy για το level 25.

Tο level 25 είναι ελάχιστη πρόοδος όσον αφορά τα unlockables του Battlefield 2042. H DICE έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει ένα σημαντικό patch στις αρχές Δεκεμβρίου, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μέχρι στιγμής. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει ήδη αντιμετωπίσει το υπερβολικό bloom των όπλων στην πρώτη ενημέρωση, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα του Battlefield 2042. 

Διαβάστε το review του Battlefield 2042 από τον Ερμή Δερβίση και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

Ελάτε να παίξουμε παρέα Battlefield 2042 γράφοντας εδώ το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification