Η EA σταματάει την πώληση του Titanfall

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η EA σταματάει την πώληση του Titanfall

Η EA σταματάει την πώληση του Titanfall

Τον Μάρτιο θα σταματήσει και από τις συνδρομητικές υπηρεσίες.

Η Respawn Entertainment άρχισε να αφαιρεί το αρχικό Titanfall από τα ψηφιακά stores.

Η αφαίρεση ξεκινάει από σήμερα, παρότι το παιχνίδι θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο online για όσους το έχουν ήδη στην κατοχή τους. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Twitter. Το Titanfall κυκλοφόρησε το 2014 και όπως δηλώνει η Respawn "έδειχνε τις φιλοδοξίες της εταιρείας ανάπτυξης, όπως το ότι η εταιρεία συνεχίζει να είναι ένας φάρος καινοτομίας, κάτι που οι developers προσπαθούν σε όλα τους τα games". Παρά την αγάπη της εταιρείας προς το Titanfall, το παιχνίδι θα αφαιρεθεί από όλα τα online stores από σήμερα και από όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες από την 1η Μαρτίου (σ.σ. EA Play και Xbox Game Pass).

Η Respawn δεν δήλωσε τον ακριβή λόγο για τον οποίο αφαίρεσε το Titanfall από το store. Πάντως, οι παίκτες του μειώνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, ειδικά αν αναλογιστούμε τα διαρκή θέματα που έχει στην έκδοση για PC, όπως για παράδειγμα με τις συνεχείς επιθέσεις DDoS από χρήστες, ειδικά μετά το απρόσμενο περυσινό λανσάρισμά του στο Steam.

Όταν οι hackers άρχισαν να στοχεύουν στους Titanfall 2 streamers, τότε η Respawn αποφάσισε να αρχίσει να αναγνωρίζει τα θέματα του παιχνιδιού και τις επιθέσεις DDoS και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, λέγοντας ότι θα διορθώσει τα θέματα. Τελικά δεν πραγματοποίησε κάποια διόρθωση. Κατά συνέπεια, αποφάσισε να διακόψει την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Θα μπορείτε να το παίξετε μόνο όσοι το έχετε ήδη.

Διαβάστε το review του Titanfall και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification