• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η EA θα δημιουργήσει ένα σύμπαν Battlefield από πολλά games σε διάφορα format

Η EA θα δημιουργήσει ένα σύμπαν Battlefield από πολλά games σε διάφορα format

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η EA θα δημιουργήσει ένα σύμπαν Battlefield από πολλά games σε διάφορα format

Η EA θα δημιουργήσει ένα σύμπαν Battlefield από πολλά games σε διάφορα format

Ο CEO της Respawn Entertainment ανέλαβε τα ηνία της σειράς.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Respawn Entertainment, Vince Zampella, θα πάρει τα ηνία της σειράς Battlefield από εδώ και πέρα.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά από την αποχώρηση του διευθυντή της DICE, Oskar Gabrielson. Επιπλέον ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto, θα ιδρύσει μία νέα εταιρεία ανάπτυξης στο Seatle, όπου θα αναλάβει την αφήγηση και τους χαρακτήρες της σειράς. Η νέα εταιρεία ανάπτυξης του Leht θα συνεργάζεται με την Ripple Effect, η οποία ανέπτυξε το Portal mode του Battlefield 2042. Οι συγκεκριμένες εταιρείες θα δουλέψουν μαζί ώστε να διευρύνουν και να βελτιώσουν το Battlefield 2042, ενώ θα δημιουργήσουν και νέες εμπειρίες στο σύμπαν του Battlefield.

Ο Zampela δήλωσε στο GameSpot: Αυτή είναι μία Και στρατηγική με πολλές έννοιες. Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να εξελίσσουμε το Battlefield 2042, αλλά και θα ερευνήσουμε νέων ειδών εμπειρίες και στρατηγικές τις οποίες μπορούμε να προσθέσουμε στα θεμέλιά του. Σε αυτό το σύμπαν ο κόσμος συνδέεται με κοινούς χαρακτήρες και αφήγηση. Επιπλέον αυτό το σύμπαν έχει χτιστεί από την κοινότητά μας, όσο εκμεταλλευόμαστε τη δύναμη του Portal και του χειροποίητου περιεχομένου που δίνει τη δημιουργικότητα στα χέρια των παικτών. Σχεδιάζουμε να χτίσουμε ένα σύμπαν Battlefield, τα οποία θα συνδέονται με επίκεντρο τον παίκτη. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το Battlefield όπου οι παίκτες θα παίζουν διάφορες εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου Battlefield Mobile, που έρχεται το 2022 από τον Alex Seropian και την Industrial Toys.

Διαβάστε το review του Battlefield 2042 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification