• Ειδήσεις
  • FPS
  • 343 Industries: "Μην κάνετε Quick Resume στο Halo Infinite γιατί θα χάσετε τα armor lockers"

343 Industries: "Μην κάνετε Quick Resume στο Halo Infinite γιατί θα χάσετε τα armor lockers"

343 Industries: "Μην κάνετε Quick Resume στο Halo Infinite γιατί θα χάσετε τα armor lockers"

343 Industries: "Μην κάνετε Quick Resume στο Halo Infinite γιατί θα χάσετε τα armor lockers"

Το χαρακτηριστικό αυτό διακόπτει την σύνδεσή σας στους servers.

Η 343 Industries προειδοποίησε τους παίκτες του Halo Infinite σχετικά με την χρήση του χαρακτηριστικού Quick Resume του Xbox κατά την διάρκεια του campaign.

Το campaign του Halo Infinite ξεκινάει σε ένα μεγάλο κύκλο Halo. Γύρω από τον κύκλο υπάρχουν διάφορα armor lockers, μέσα στα οποία μπορείτε να βρείτε διάφορα αξεσουάρ για να χρησιμοποιήσετε στο multiplayer. Ωστόσο, αν είστε offline ή αποσυνδεδεμένος από τους servers του Halo, αυτά τα αξεσουάρ δεν θα εμφανιστούν στο inventory σας στο multiplayer. Δυστυχώς, το χαρακτηριστικό Quick Resume του Xbox έχει ένα πρόβλημα που σας αποσυνδέει από το δίκτυο, με αποτέλεσμα να παίζετε offline. Έτσι, ο community director του Halo, Brian Jarrard, δημοσίευσε στο Twitter για να προειδοποιήσει τους παίκτες.

 

 

 

 

Ειδικότερα, το Tweet του Jarrard έγραφε τα εξής: “Η ομάδα έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και δουλεύει ώστε να το διορθώσει (θα λάβετε τα αξεσουάρ που κερδίσατε). Για τώρα, προτείνω να συνεχίσετε χωρίς το Quick Resume και βεβαιωθείτε ότι είστε online πριν ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Zeta Halo. Σας ευχαριστώ!”

Το Quick Resume είναι ένα χαρακτηριστικό του Xbox που δεν δούλευε τέλεια από την στιγμή που κυκλοφόρησε στα Xbox Series X/S πέρσι. Έτσι, επηρεάζει όσα games, σαν το Halo Infinite, χρειάζονται διαρκή σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification