Το Stalker 2 δεν θα έχει metaverse με NFTs

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Stalker 2 δεν θα έχει metaverse με NFTs

Το Stalker 2 δεν θα έχει metaverse με NFTs

Ακυρώθηκε μετά τις αρνητικές αντιδράσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/12/21] Η εταιρεία ανάπτυξης GSC Game World ανακοίνωσε ότι το Stalker 2: Heart of Chernobyl θα έχει NFTs.

Θα υπάρχει ένα Metaverse στο οποίο θα διαμένετε ως metahuman, ένα NFT με την μορφή ενός NPC. Το παιχνίδι θα έχει τεχνολογία blockchain και θα επιτρέπει στο community να έχει στην κατοχή του ένα μέρος του Stalker 2, καθώς θα μπορείτε να κάνετε εγγραφή για in-game item drops, τα οποία θα εξελίσσονται σε ένα νέο gaming χαρακτηριστικό στο Stalker 2.

Η GSC Game World θα συνεργαστεί με την NFT πλατφόρμα DMarket για τα νέα αντικείμενα. Τον Ιανουάριο του 2022 θα διεξαχθεί δημοπρασία για τον πρώτο metahuman, έναν NPC υψηλής ποιότητας. Οι developers θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία face-mapping. Η ιδέα με τα NFT είναι το να δοθεί το δικαίωμα για δημιουργία του identity ενός χρήστη μέσα στο παιχνίδι, μέσω των NPCs. Ο εκάστοτε gamer θα χρειαστεί να πάει στα γραφεία της εταιρείας ανάπτυξης, να τον σκανάρουν και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στο παιχνίδι ως ένας από τους χαρακτήρες.

Άλλα NFTs θα κυκλοφορήσουν φέτος πέρα από τον συγκεκριμένου τύπου metahuman, αλλά δεν θα επηρεάσουν το gameplay.

Θυμίζουμε ότι πέρα από την GSC GameWorld, οι Ubisoft, EA και ο Peter Molyneux, ετοιμάζουν επίσης τα δικά τους NFTs.

[UPDATE: 16/12/21 - Ακυρώθηκε μετά από αντιδράσεις] Το community της GSC Game World αντέδρασε αρνητικά στην εισαγωγή του Metaverse με NFTs στο Stalker 2: Heart of Chernobyl κι έτσι η Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης ακύρωσε την εισαγωγή τους στο παιχνίδι.

Αρχικά η GSC είδε τα πρώτα αρνητικά σχόλια και έσπευσε να διευκρινίσει ότι το Stalker 2 δεν θα γίνει ένα blockchain-based game και ότι οι δημοπρασίες με τα NFTs δεν θα επηρεάσουν το gameplay (εκτός από τα πρόσωπα των ιδιοκτητών NFT όταν παίζετε) όπως και ότι οι αγορές των NFT θα είναι προαιρετικές.

Πριν από μερικές ώρες, οι developers έγραψαν στο Twitter, ότι τελικά τα πρόσωπα των ιδιοκτητών NFTs δεν θα επηρεάσουν τους παίκτες. Έσβησαν γρήγορα το tweet και μία ώρα μετά ανακοίνωσαν πως "Ότι αφορά τα NFTs ακυρώνεται".

Το Stalker 2: Heart of Chernobyl θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα για το Stalker 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification