• Ειδήσεις
  • FPS
  • Στο Battlefield 2042 τα σκόπευτρα επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων

Στο Battlefield 2042 τα σκόπευτρα επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στο Battlefield 2042 τα σκόπευτρα επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων

Στο Battlefield 2042 τα σκόπευτρα επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων

Το Rush mode επέστρεψε, μαζί με 3 ακόμη modes. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/1/22] Τα σκόπευτρα στο Battlefield 2042 φαίνεται να επηρεάζουν την ανάκρουση των όπλων.

Τα attachments όπλων του Battlefield 2042 δέχονται ξανά κριτική λόγω της παραπλανητικής, συχνά συγκεχυμένης συμπεριφοράς τους. Το πρόβλημα υπάρχει από τον Νοέμβριο και ήταν ένα από τα θέματα του gameplay.

Ορισμένα από αυτά τα ζητήματα εκδηλώθηκαν με παραπλανητικές περιγραφές των attachments που κάνουν το αντίθετο από αυτό που αναφέρεται. Σε άλλες περιπτώσεις, ορισμένα attachments ήταν αναποτελεσματικά στην εκτέλεση της λειτουργίας που υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνουν.

Η DICE τελικά διόρθωσε μερικά από αυτά τα λάθη με updates, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί πλήρως. Όπως διαπίστωσε ο χρήστης του Reddit, Zodhr, η ανάκρουση των όπλων στο Battlefield 2042 φαίνεται να επηρεάζεται με κάποιο τρόπο από την όραση και την επιλογή σκόπευτρου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, χρησιμοποιώντας το rifle AK24, η αλλαγή σκοπευτικών από το Fusion Holo στο XDR Holo μειώνει την κατακόρυφη ανάκρουση κατά περίπου 25%. Αυτό προφανώς δεν πρέπει να συμβεί, καθώς κανένα από τα σκόπευτρα στο Battlefield 2042 δεν έχει -θεωρητικά- ιδιότητες που να επηρεάζουν την ανάκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις, ο Zodhr έχει προσαρτημένο στην κάννη το Arcom Tactical Muzzle Brake - το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ανάκρουση. Είναι πιθανό το ίδιο το Plus Menu να έχει bug και να μην πέρασε την επίδραση του muzzle brake μέχρι και μετά την σκόπευση.

Το ίδιο θέμα πιθανότατα ευθύνεται και για παρόμοιο πρόβλημα με τις λαβές όπλων. Όπως φαίνεται στο βίντεο του iFlyAircraft, το assault rifle M5A3 έχει διαφορετικές τιμές κάθετης ανάκρουσης κατά την εναλλαγή μεταξύ της λαβής Cobra και της λαβής LWG - και οι δύο θα πρέπει να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού.

Πράγματι, το βίντεο δείχνει ότι έχει προσαρτηθεί ένας αντισταθμιστής, επομένως είναι πιθανό και αυτός να έχει την επίδρασή του μόνο μετά την αλλαγή της λαβής. Ανεξάρτητα από το τι το προκαλεί, αυτό είναι προφανώς ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Καθώς οι developers της DICE επιστρέφουν από το διάλειμμα των διακοπών, αναμένουμε να ακούσουμε κάτι για τα σχέδια της εταιρείας σύντομα. 

Η DICE αφαίρεσε το Rush mode
Το Rush mode αφαιρέθηκε από το Battlefield 2042 και πλέον είναι playable στο Battlefield Portal για μερικές εβδομάδες/μήνες. Το Rush of Ages έλαβε extend μετά από τα σχόλια του community του Battlefield was extended based on community και θα επιστρέψει στο μέλλον. Αυτή την εβδομάδα έχουμε το Bad Company 2 Rush.

[UPDATE: 13/1/22 - Το Rush mode επέστρεψε] Η DICE επανέφερε το Rush mode στο Battlefield 2042, ενώ επέστρεψε και το Rush of Ages. Η ανακοίνωση στο Twitter αναφέρει ότι προστέθηκαν επίσης και τα modes Conquest of Ages και RUN. STOP. KILL. REPEAT.

Διαβάστε το review του Battlefield 2042 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξουμε Battlefield; Ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification