• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η Respawn θέλει να βελτιώσει την "οπτική ευκρίνεια" του Apex Legends

Η Respawn θέλει να βελτιώσει την "οπτική ευκρίνεια" του Apex Legends

Μαρία Μαλκέζη
Η Respawn θέλει να βελτιώσει την "οπτική ευκρίνεια" του Apex Legends

Η Respawn θέλει να βελτιώσει την "οπτική ευκρίνεια" του Apex Legends

Μετά από αρνητικά σχόλια των fans και ενός developer

Η εταιρεία ανάπτυξης του Apex Legends, Respawn, διερευνά "τι μπορεί να κάνει" σχετικά με την "οπτική ακαταστασία" στο δημοφιλές FPS.

Το free-to-play Βattle Ρoyale Apex Legends διαθέτει εκρηκτικό gameplay με όπλα και ιδιαίτερο στυλ, καθιστώντας το εξαιρετικά δημοφιλές. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες ισχυρίζονται ότι το HUD του παιχνιδιού γίνεται όλο και πιο "γεμάτο" και δυσδιάκριτο, ειδικά όταν δέχονται επίθεση. Αυτήν τη στιγμή, το HUD διαθέτει μίνι χάρτη, πληροφορίες για την ομάδα σας, καταγραφή των kills, στατιστικά όπλων και λεπτομέρειες για το rank, τα οποία μαζί καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της οθόνης σας.

Σε συνδυασμό με τα damage indicators, είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας, πόσο μάλλον να δείτε που είναι οι εχθροί σας ώστε να ανταλλάξετε πυρά. Ο Albealelie, content creator του Apex Legends, ρώτησε τον John Larson, live balance designer στην Respawn στο Twitter "Έχεις σκέψεις για τις ρυθμίσεις σχετικά οπτικής ευκρίνειας; Ειλικρινά, μπορείτε (εννοεί τη Respawn) να παρατήσετε το aim assist αρκεί να μπορούμε να δούμε τι πυροβολούμε".

Ο Josh Medina, producer του Apex Legends, απάντησε στο ίδιο thread στο Twitter: "Ανέφερα το πρόβλημα σε συνεργάτες αυτήν την εβδομάδα ώστε να συζητήσουμε στο εγγύς μέλλον τι μπορούμε να κάνουμε”. Ο Albralelie πρόσθεσε: "το να μπορούμε να απενεργοποιούμε πράγματα όπως τα particle effects στο χιόνι και τις τρύπες των σφαιρών στους τοίχους θα ήταν μια μεγάλη αλλαγή, που θα βελτίωνε το quality of life του Apex Legends".

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Αν ψάχνετε άτομα για να παίξετε Apex Legends, αφήστε το ID σας ή αναζητήστε άτομα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification