Το Overwatch 2 έχει bugs, crashάρει ορισμένες φορές στα achievements

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Overwatch 2 έχει bugs, crashάρει ορισμένες φορές στα achievements

Το Overwatch 2 έχει bugs, crashάρει ορισμένες φορές στα achievements

Μετά περιμένετε πάλι στο queue!

Σαν να μην έφτανε το αρχικό θέμα του Overwatch 2 με τους servers που σας βάζουν να περιμένετε να παίξετε μετά από χιλιάδες άτομα, τώρα εντοπίστηκε ένα ακόμη πρόβλημα στο παιχνίδι, δείγμα του ότι η Blizzard δεν έκανε καλό beta testing.

Πιο συγκεκριμένα, ορισμένοι παίκτες αναφέρουν ότι το ξεκλείδωμα κάποιων achievements τους πετάει εκτός παιχνιδιού και τους επαναφέρει στο server queue, όπου περιμένουν ξανά με τις ώρες να παίξουν! Η Blizzard αποκάλυψε ότι το Overwatch 2 έχει πολλά bugs. Εν τω μεταξύ η λίστα των achievements έχει πολλά ίδια με το πρώτο Overatch, με κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει και έξι ολοκαίνουργια achievements για τη συνέχεια.

Το τι ακριβώς προκαλεί τα bugs που σχετίζονται στα achievements είναι άγνωστο, αλλά οι gamers έχουν θεωρήσει ότι έχει να κάνει με τη γενική αστάθεια του παιχνιδιού αυτήν τη στιγμή. Εν τω μεταξύ η Blizzard έχει ανακοινώσει ότι τα προβλήματα στους servers προήλθαν από DDoS attacks, ενώ πρέπει να αφαιρέσει και την απαιτούμενη επαλήθευση κινητού σε όσους χρήστες έχουν παίξει το αρχικό Overwatch από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα μπινελίκια παικτών που θα καταγράφει η Blizzard στο Overwatch 2.

Το Overwatch κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε πόσα matches θα χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε όλους τους heroes και πόσα για να παίξετε competitive και συζητήστε για το Overwatch 2 στο παρακάτω forum topic.

Αν ψάχνετε συμπαίκτες και αντιπάλους στο Overwatch τότε ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification