• Ειδήσεις
  • FPS
  • Overwatch 2: Οι console gamers δεν έχουν aim assist όταν παίζουν με PC gamers

Overwatch 2: Οι console gamers δεν έχουν aim assist όταν παίζουν με PC gamers

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Overwatch 2: Οι console gamers δεν έχουν aim assist όταν παίζουν με PC gamers

Overwatch 2: Οι console gamers δεν έχουν aim assist όταν παίζουν με PC gamers

Μειονέκτημα στο cross-play.

Η Blizzard έχει κάνει ένα κακό λανσάρισμα στο Overwatch 2, λόγω των μεγάλων ουρών αναμονής στους servers του παιχνιδιού, αλλά και των bugs. Ένα ακόμη bug έρχεται να προστεθεί στη λίστα και αφορά τους κατόχους κονσολών.

Οι κάτοχοι PlayStation και Xbox δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Aim Assist σε αγώνες Cross-Play κόντρα σε PC gamers. Το Overwatch 2 μπορεί να υποστηρίζει aim assist την ώρα του cross-play μεταξύ PC και κονσόλας, αλλά ορισμένοι παίκτες κονσολών δεν βλέπουν κάτι τέτοιο στην πράξη.

Η λειτουργία του aim assist στο cross-play προστέθηκε από τον Ιούνιο του 2021. Ωστόσο, μια σειρά από viral δημοσιεύσεις στο subreddit του παιχνιδιού έχουν τραβήξει την προσοχή τις τελευταίες ημέρες, με την έλλειψη του aim assist. Αυτό για τους console gamers είναι ένα θέμα, αφού οι κάτοχοι PC έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς χρησιμοποιούν mouse και πληκτρολόγιο.

Αρκετοί παίκτες υποστηρίζουν ότι η Blizzard θα πρέπει να αντιστρέψει αυτήν την απόφαση και να ενεργοποιήσει το aim assist, σημειώνοντας ότι οι αγώνες crossplay PC/κονσόλας επιτρέπονται μόνο στο Casual mode του παιχνιδιού και όχι στο Competitive mode του. Άλλοι παίκτες υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να μπορούν να κάνουν matchmaking σύμφωνα με το μοντέλο χειρισμού που επιθυμούν, καθώς οι κονσόλες σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αυτές τις μέρες. Υποστηρίζουν επίσης ότι αξιοσημείωτα games όπως το Call of Duty: Warzone, το Fortnite, το Apex Legends και το Halo διαθέτουν όλα aim assist για τους console gamers.

Διαβάστε περισσότερα για τις δύο DDoS attacks στο Overwatch 2 που έριξαν τους servers.

Το Overwatch 2 είναι διαθέσιμο για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Δείτε περισσότερα για τα προβλήματα της κυκλοφορίας του Overwatch 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification