Όλα τα cosmetics του Overwatch 2 κοστίζουν πάνω από 12.000 ευρώ

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Όλα τα cosmetics του Overwatch 2 κοστίζουν πάνω από 12.000 ευρώ

Όλα τα cosmetics του Overwatch 2 κοστίζουν πάνω από 12.000 ευρώ

Θα χρειαστείτε 450...χρόνια για να τα ξεκλειδώσετε παίζοντας!

Όσοι αγοράζετε skins και γενικά ξοδεύετε χρήματα σε μικροσυναλλαγές και δεν περιμένετε να παίξετε για να ξεκλειδώσετε αντικείμενα, τότε καιρός να μάθετε πόσο κοστίζουν όλες οι μικροσυναλλαγές του Overwatch.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit loliscoolyay4me, όλα τα cosmetics του Overwatch 2 κοστίζουν 12.080 δολάρια, δηλαδή περίπου 12.250 ευρώ! Όλα αυτά ενώ η Blizzard δεν δίνει κανένα δωρεάν loot box στο Battle Pass. Τα rewards της είναι cosmetics χαμηλής αξίας.

Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε διαρκώς Overwatch coins ολοκληρώνοντας εβδομαδιαία challenges. Θα αλαμβάνετε ένα μικρό ποσό κάθε φορά. Ο χρήστης του Reddit loliscoolyay4me χρησιμοποίησε excel και μέτρησε τα cosmetics με ακρίβεια. Σε πραγματικό χρόνο και με τα εβδομαδιαία challenges θα χρειαστείτε...σχεδόν 450 χρόνια για να τα ξεκλειδώσετε! Αυτό έγραψε ο ίδιος χρήστης σε σχόλιό του λίγο πιο κάτω από το Reddit post. Καμία ελπίδα δηλαδή.

Το Overwatch 2 έχει ήδη προσελκύσει 25 εκατομμύρια παίκτες, παρά τα προβλήματά του. Αν η Blizzard μπορέσει να κερδίσει χρήματα έστω και από ένα μικρό μέρος αυτού του κοινού τότε θα κάνει εύκολα την απόσβεσή της.

Σε άλλα νέα, το Digital Foundry θεωρεί το Overwatch 2 περισσότερο revamp παρά sequel.

Το Overwatch 2 κυκλοφόρησε για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Δείτε το Overwatch 2 bug που σας εμφανίζει με χαμηλότερο rank.

Διαβάστε το review του Overwatch 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification