• Ειδήσεις
  • FPS
  • Microsoft: "Η Sony δεν μας αφήνει να βάλουμε τα Call of Duty στο Xbox Game Pass"

Microsoft: "Η Sony δεν μας αφήνει να βάλουμε τα Call of Duty στο Xbox Game Pass"

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Microsoft: "Η Sony δεν μας αφήνει να βάλουμε τα Call of Duty στο Xbox Game Pass"

Microsoft: "Η Sony δεν μας αφήνει να βάλουμε τα Call of Duty στο Xbox Game Pass"

Δεν γνωρίζουμε για πόσα χρόνια υπάρχει συμφωνία.

Η Sony επιβάλλει "περιορισμούς" στη δυνατότητα του Call of Duty να είναι στο Game Pass, ισχυρίζεται η Microsoft.

Η τρέχουσα συμφωνία marketing για το Call of Duty μεταξύ Sony και Activision Blizzard «περιορίζει» την εμφάνιση του Call of Duty στο Xbox Game Pass, ισχυρίστηκε η Microsoft, η οποία ναι μεν έχει αγοράσει την Activision Blizzard, αλλά η συμφωνία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθώς εκκρεμεί η έγκριση από την ρυθμιστική αρχή. Επίσης, οι ήδη υπάρχουσες συμφωνίες έχουν κάποια διάρκεια και πρέπει να τηρούνται.

Η λεπτομέρεια αυτή προέρχεται από την πλήρη απάντηση του Xbox στην κατάθεση της προηγούμενης εβδομάδας στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, στην οποία η ρυθμιστική αρχή εξέφρασε τις τρέχουσες ανησυχίες της σχετικά με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, ύψους 68 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα συμφωνία μάρκετινγκ της Sony με το Call of Duty, οι παίκτες στις πλατφόρμες της Sony έχουν πρώτοι πρόσβαση στο περιεχόμενο του παιχνιδιού. Η Microsoft αναφέρθηκε στο tweet του Phil Spencer στις 20 Ιανουαρίου 2022, το οποίο ανέφερε ότι η πρόθεση της Microsoft ήταν "να τηρήσει όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες κατά την εξαγορά της Activision Blizzard".

Η Microsoft εδώ συνεχίζει δηλώνοντας ότι η τρέχουσα συμφωνία με την Activision Blizzard και την Sony "περιλαμβάνει περιορισμούς στη δυνατότητα της Activision Blizzard να βάλει τα Call of Duty games στο Game Pass για αρκετά χρόνια".

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η φύση αυτών των "περιορισμών" και αν ισοδυναμούν με ένα πλήρες μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού Call of Duty στο Game Pass ή εάν κάτι τέτοιο θα επέφερε κάποιο είδος ποινής για την Activision Blizzard. Δεν γνωρίζουμε επίσης πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσουν αυτοί οι περιορισμοί - δεν λέγεται ρητά ότι θα συνεχιστούν και μετά το τρέχον τέλος της συμφωνίας, το οποίο θα διαρκέσει για άλλα δύο ακόμη Call of Duty games ή εάν τα υπάρχοντα games θα παραμείνουν αδύνατο να συμμετάσχουν Xbox Game Pass για κάποιο επιπλέον χρόνο στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για τους ελέγχους από τις Επιτροπές Προστασίας Καταναλωτή ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας και συζητήστε για την Activision Blizzard στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification