Σύμφωνα με νέα leaks.
Ο λογαριασμός Task Force Leakers ανακάλυψε skins με θέμα το Dune, τα οποία προορίζονται για το Call of Duty: Modern Warfare II.
Τα συγκεκριμένα skins θα είναι μέρος ενός bundle με την ονομασία Dune: Part Two: Sardaukar Pack. Επιπλέον το CharlieIntel αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα Dune loading screen, το οποίο είναι προς το παρόν κλειδωμένο.
Dune Starter Pack #season6 pic.twitter.com/ilyjDDQBFe
— Task Force Leakers Network (@leakers141) September 27, 2023
Το bundle πιθανότατα επρόκειτο να γίνει διαθέσιμο με την κυκλοφορία της ταινίας Dune: Part Two, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023. Τελικά η ταινία πήρε αναβολή για τον Μάρτιο του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι το bundle θα κυκλοφορήσει για το Modern Warfare III. Προς το παρόν η Activision δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης για τα Diablo IV skins και συζητήστε για το Call of Duty: Modern Warfare II στο σχετικό forum topic.