Ταινία Dungeons & Dragons: Οι ηθοποιοί

Hot
Ταινία Dungeons & Dragons: Οι ηθοποιοί

Ταινία Dungeons & Dragons: Οι ηθοποιοί

Θα συμμετάσχουν ο Hugh Grant και η Sophia Lillis. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/12/20] Μια ταινία βασισμένη στο κλασικό παιχνίδι Dungeons and Dragons βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια και πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι οι Jonathan Goldstein και John Francis Daley, σκηνοθέτες της ταινίας Game Night, βρέθηκαν σε συζητήσεις με την Paramount για να αναλάβουν την σκηνοθεσία. Επίσης ο Chris Pine μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.
 
Σύμφωνα με τη Deadline, o Pine βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία D&D. Οι Goldstein και Daley θα συνεχίσουν να σκηνοθετούν κι επίσης έχουν γράψει το σενάριο. Η ταινία παράγεται από την Paramount, η οποία έκανε τις ταινίες Star Trek και που πρωταγωνίστησε ο Pine.
 
Το Dungeons and Dragons δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Deadline αναφέρει ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή στο Belfast το πρώτο τρίμηνο του 2021. Μια προηγούμενη ταινία Dungeons & Dragons κυκλοφόρησε το 2001, αλλά ήταν μια εμπορική αποτυχία και δεν είχε λάβει καλές κριτικές.
 
[UPDATE: 8/2/21 - Η Michelle Rodriguez κι ο Justice Smith προστέθηκαν στο καστ] Σύμφωνα με την Deadline, η Michelle Rodriguez και ο Justice Smith θα έχουν ρόλους στην ταινία Dungeons & Dragons, ωστόσο δεν είναι γνωστό κάτι για τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν.
 
Το ίδιο κρυφή παραμένει και η πλοκή της ταινίας προς το παρόν, πέρα από το αναμενόμενο γεγονός ότι θα είναι ταινία φαντασίας βασισμένη στο γνωστό επιτραπέζιο RPG. Ωστόσο επιβεβαιώθηκαν οι Jonathan Goldstein και John Francis Daley ως σκηνοθέτες της, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Michael Gilio.
 
[UPDATE 2: 17/2/21 - Θα συμμετάσχει ο Rege-Jean Page] Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, o πρωταγωνιστής του Bridgerton, Rege-Jean Page, έκλεισε την συμμετοχή του στην ταινία Dungeons & Dragons.
 
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η υπογραφή του Page είναι πολύ πρόσφατο γεγονός, ενώ για άλλη μια φορά δεν υπάρχει κάποια νέα πληροφορία ως προς τον ρόλο που θα υποδυθεί ο ίδιος ή κάποιος από τους άλλους ηθοποιούς της ταινίας, ούτε κάτι σχετικά με το σενάριό της.
 
[UPDATE 3: 3/3/21 - Θα συμμετάσχουν ο Hugh Grant και η Sophia Lillis] Σύμφωνα με την Deadline, ο Hugh Grant και η Sophia Lillis θα προστεθούν στο καστ της επερχόμενης ταινίας Dungeons & Dragons.
 
Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός μάλιστα θα υποδυθεί τον ρόλο του κεντρικού “κακού” της ταινίας, μια από τις σπάνιες πληροφορίες που διέρρευσαν πέρα από τα ονόματα των ηθοποιών, καθώς δεν υπάρχει ακόμη καμία ενημέρωση ως προς το σενάριο και την πλοκή της ταινίας ή τους ρόλους που θα αναλάβουν οι διάφοροι ηθοποιοί, εκτός από το ότι ο Chris Pine θα πρωταγωνιστεί. Όσον αφορά την Sophia Lillis, είναι γνωστή από τον ρόλο της ως Beverly Marsh στο remake της ταινίας It το 2017.
 
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την ταινία Dungeons & Dragons και συζητήστε για αυτήν στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/12/2020 16:18
Οι ταινίες Dungeons And Dragons που έχουν βγεί έως τώρα είναι κάτω του μετρίου .Ελπίζω με αυτήν την κυκλοφορία να δούμε κάτι πραγματικά αξιόλογο.
Notification