Στο δεύτερο sequel του Bruce Almighty ο Jim Carrey θα έπαιζε τον Διάβολο

Ερμής Δερβίσης
Στο δεύτερο sequel του Bruce Almighty ο Jim Carrey θα έπαιζε τον Διάβολο

Στο δεύτερο sequel του Bruce Almighty ο Jim Carrey θα έπαιζε τον Διάβολο

Δεν προχώρησε λόγω της εμπορικής αποτυχίας του Evan Almighty.

Στο δεύτερο sequel του Bruce Almighty Jim Carrey θα έπαιζε τον Διάβολο, όμως τελικά δεν προχώρησε λόγω της εμπορικής αποτυχίας του Evan Almighty.

Οι σεναριογράφοι Steve Koren και Mark O'Keefe είχαν προτείνει την ιδέα στην Universal Pictures το 2010 και ο τίτλος που είχαν σκεφτεί ήταν Brucifer. Ο Jim Carrey και ο ατζέντης του είχαν δηλώσει ενδιαφέρον για την επιστροφή του ηθοποιού στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Koren δήλωσε: Πήγαμε και το προτείναμε, όμως δεν λειτούργησε ποτέ επειδή είχαμε αργήσει. Θα ήταν μία ακόμα τεράστια ταινία και δεν νομίζω ότι ήθελαν να το κάνουν. Δεν έγινε τελικά, όμως άρεσε σε αρκετό κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του Jim. Το σενάριο θα ακολουθούσε τον Bruce, ο οποίος θα αποκτούσε τις δυνάμεις του Διαβόλου, όταν πέθαινε η γυναίκα του (Jennifer Aniston). Εκεί θα έχανε την πίστη του και θα γινόταν ο Διάβολος. Ο σεναριογράφος δήλωσε επίσης: Θα ήταν σοβαρό αλλά θα το γράφαμε με πολύ φιλικό τρόπο. Οπότε πιστεύω ότι το studio το φοβόταν λίγο, αλλά ο Jim καταλάβαινε ότι θα κάναμε μία κωμωδία και ότι θα το δεχόντουσαν όλοι.

Οι Koran και O’Keefe δήλωσαν επίσης ότι για τον ρόλο του Bruce είχαν στο μυαλό τους του Jim Breuer, Chris Farley και Will Ferrell, πριν πάει στον Jim Carrey. Όσον αφορά το όνομα του χαρακτήρα, αυτό οφείλεται στο ότι ήταν μεγάλοι fans του Bruce Springsteen.

Διαβάστε επίσης τις πρόσφατες δηλώσεις του Jim Carrey σχετικά με το μέλλον της καριέρας του και συζητήστε για τις ταινίες στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.