Η Microsoft εξηγεί την χρήση μπαταριών στο Xbox Series X controller

Hot
Η Microsoft εξηγεί την χρήση μπαταριών στο Xbox Series X controller

Η Microsoft εξηγεί την χρήση μπαταριών στο Xbox Series X controller

Η λογική είναι η ίδια με αυτή του Xbox 360.

Η Microsoft αποφάσισε να πάρει έναν διαφορετικό δρόμο όσον αφορά τον σχεδιασμό του Xbox Series X controller.

Η εταιρεία αποφάσισε πως το νέο Xbox Series X controller θα τροφοδοτείτε από μπαταρίες ΑΑ και όχι από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν έκπληξη για πολλούς καθώς βλέπουν την έλλειψη επαναφορτιζόμενων μπαταριών ως το μοναδικό ελάττωμα στο νέο χειριστήριο, αφού η ίδια η εταιρεία πρόσθεσε επαναφορτιζόμενη μπαταρία στο Elite Controller 2. Από ότι φαίνεται όμως, το θέμα συζητήθηκε πολύ κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και η ομάδα σχεδιασμού θεωρεί ότι το τρέχον σχέδιο προσφέρει την μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Jason Ronald, partner director of program management για τo Xbox εξηγεί: “Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όταν μιλάμε με gamers, οι γνώμες διίστανται και πολλοί υποστηρίζουν ότι πραγματικά θέλουν μπαταρίες AA. Όποτε το να δώσουμε την ευελιξία της επιλογής είναι ο τρόπος μας να ικανοποιήσουμε και τις δύο μερίδες ανθρώπων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις επαναφορτιζόμενη μπαταρία και δουλεύει ακριβώς όπως και στο Elite, είναι κάτι ξεχωριστό.”

Η απόφαση δεν είναι και τόσο απρόσμενη αν σκεφτεί κανείς ότι για τον ίδιο λόγο είχαν αποφευχθεί οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στο Xbox 360.

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Series X και συζητήστε για την επερχόμενη κονσόλα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification