Η Microsoft αποκάλυψε δύο νέα Xbox Controllers από ανακυκλώσιμα υλικά

Η Microsoft αποκάλυψε δύο νέα Xbox Controllers από ανακυκλώσιμα υλικά

Η Microsoft αποκάλυψε δύο νέα Xbox Controllers από ανακυκλώσιμα υλικά

Το Xbox Gear Shop ανανεώθηκε με ρούχα εμπνευσμένα από τα νέα controllers.

Η Microsoft ανακοίνωσε δύο νέα χρώματα για το νέο Xbox controller, τα Electric Volt και Daystrike Camo.

Οι δύο νέες εκδόσεις του Xbox Controller δεν φέρουν απλά δύο νέα χρώματα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του marketing Navin Kumar, ο οποίος δήλωσε ότι η Microsoft ανέκαθεν έψαχνε τρόπους για να δώσει στους παίκτες περισσότερες επιλογές και αυτά τα δύο νέα controllers στοχεύουν σε αυτό ακριβώς. Το Daystrike Camo είναι το πρώτο Xbox Controller το οποίο έχει ανάγλυφη υφή σε όλη την επιφάνεια στα κουμπιά LB/RB.

Το σχέδιο Electric Volt είναι εμπνευσμένο από την ενέργεια και την δόνηση, η οποία συνήθως βρίσκεται στον αθλητικό σχεδιασμό. Ο Kumar δήλωσε: "Το κίτρινο χρώμα κάνει αντίθεση με το μαύρο D-pad ενώ το λευκό πίσω μέρος του controller του δίνει ακόμα περισσότερη διάσταση."

Το νέο Electric Volt controller θα κοστίζει 65 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου.

xbox controller colors in article

Το επόμενο controller στην σειρά Camo, είναι το Daystrike Camo special edition, για το οποίο ο Kumar δήλωσε: "Το αγαπημένο σας Xbox camo κάνει μία φρέσκια αλλαγή. Με το βαθύ κόκκινό μαζί με το μαύρο και το γκρι στην παλέτα, το DayStrike Camo φέρνει την streetwear αίσθηση στο controller σας. Συμπεριλαμβάνει επίσης τις λειτουργίες του standard Wireless Controller όπως το Share Button και hybrid D-Pad. Τέλος διαθέτει ανάγλυφη υφή στα κουμπιά RB/LB."

Το συγκεκριμένο controller θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου και θα κοστίζει 70 δολάρια.
3812273 gear

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα δύο νέα controllers είναι κατασκευασμένα εν μέρει από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ μαζί με την ανακοίνωση των δύο νέων controllers η Microsoft καταχώρησε και καινούργια συλλογή στο Xbox Gear Shop, βασισμένη στο σχέδιο των δύο controllers. Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τις 21 Απριλίου, ενώ η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε ότι οι προμήθειες θα είναι περιορισμένες.

Διαβάστε περισσότερα για την δίκη της Microsoft σχετικά με τα Xbox Elite Controllers και συζητήστε για τo Xbox Series X στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification