Το Oculus Quest θα μετονομαστεί σε Meta Quest

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Oculus Quest θα μετονομαστεί σε Meta Quest

Το Oculus Quest θα μετονομαστεί σε Meta Quest

Δεν θα απαιτεί Facebook Login.

Το Facebook ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα αλλάξει όνομα σε Meta και αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουν απ' ότι φαίνεται και άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα το Oculus Quest, το οποίο θα μετονομαστεί σε Meta Quest.

Με τον τρόπο αυτό, η Facebook θέλει να ενοποιήσει τις δραστηριότητές της κάτω από μία κοινή ονομασία, καθώς όλοι οι τομείς της θα είναι προσβάσιμοι από το Meta.com. Επίσης, τα Quest VR headsets δεν θα απαιτούν πλέον υποχρεωτικό Facebook Login. Όλα αυτά ανακοινώθηκαν από τον Andrew Bosworth, τεχνικό διευθυντή της Facebook, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η μετάβαση θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022.

Κατά πάσα πιθανότητα, το Meta.com θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Μαρτίου, άρα αυτό θα ισχύσει για το Facebook, το Meta Quest και όλους τους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας. Το Oculus App θα μετονομαστεί σε Meta Quest App. Η Facebook θα αναβαθμίσει επίσης το Meta Horizon, ως το brand της για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (κάτι που έχουμε δει ήδη με τα Horizon Workrooms και Horizon Worlds).

Διαβάστε περισσότερα για το Grand Theft Auto: San Andreas στο Oculus Quest 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification