Η Razer ανακοίνωσε νέα σειρά περιφερειακών για τη δουλειά

Η Razer ανακοίνωσε νέα σειρά περιφερειακών για τη δουλειά

Η Razer ανακοίνωσε νέα σειρά περιφερειακών για τη δουλειά

Εστιάζουν στην παραγωγικότητα.

Η Razer ανακοίνωσε την νέα σειρά περιφερειακών της για το γραφείο. Η εν λόγω σειρά περιφερειακών περιλαμβάνει ποντίκι, πληκτρολόγιο και mousepad που εστιάζουν στην άνεση και την ησυχία.

Το Razer Pro Click Mini είναι ένα μικρό και άσπρο ποντίκι γραφείου. Έχει χωρητικότητα για δύο ΑΑ μπαταρίες και μπορεί να συνδεθεί με μέχρι και τρεις συσκευές μέσω Bluetooth, συν άλλη μια μέσω του dongle που περιλαμβάνεται. Το Razer Pro Click Mini έχει ακόμα προγραμματιζόμενα κουμπιά και άλλα χαρακτηριστικά που οι gamers θα γνωρίζουν. Όμως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι τα switches του ποντικιού είναι αθόρυβα. Το Razer Pro Click Mini θα κοστίζει 89,99 ευρώ.

Το Razer Pro Type Ultra είναι το πληκτρολόγιο της σειράς και έχει παρόμοιο design με αυτό του ποντικιού. Είναι άσπρο και περιλαμβάνει άσπρο backlight στα πλήκτρα. Όπως και με το ποντίκι, έτσι και εδώ, το πληκτρολόγιο εστιάζει στο να είναι αθόρυβο. Το Razer Pro Type Ultra χρησιμοποιεί τα Razer Yellow Mechanical Linear switches και ένα αναπαυτικό wrist rest που μοιάζει με αυτό που έχουν τα Blackwidow και Ornata. Το Razer Pro Type Ultra μπορεί να συνδεθεί σε πολλαπλές συσκευές μέσω Bluetooth και μέσω του dongle, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Το ασύρματο πληκτρολόγιο Razer Pro Type Ultra θα κοστίζει 169,99 ευρώ.

Τέλος, η Razer ανακοίνωσε το Razer Pro Glide XXL, ένα mousepad για να ενώνει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι της σειράς. Οι διαστάσεις του Razer Pro Glide XXL είναι 940x419x3mm και είναι σε χρώμα light grey. Είναι κατασκευασμένο από παχύ και πυκνό rubber foam και δεν γλιστράει πάνω στο γραφείο. Το Razer Pro Glide XXL θα κοστίζει 34,99 ευρώ.

Τα περιφερειακά αυτά είναι σχεδιασμένα για γραφείο ή δουλειά και εστιάζουν περισσότερο στο productivity αντί για το gaming. Τα Razer Pro Click Mini, Razer Pro Type Ultra και Razer Pro Glide XXL είναι διαθέσιμα από τώρα στο site της Razer.

Διαβάστε ακόμα για τα Kaira X της Razer και συζητήστε για την Razer στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification