Η Nvidia κυκλοφορεί μια νέα RTX 2060 12GB για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις

Hot
Η Nvidia κυκλοφορεί μια νέα RTX 2060 12GB για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις

Η Nvidia κυκλοφορεί μια νέα RTX 2060 12GB για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις

H premium έκδοση της GPU θα κοστίζει περισσότερο από την αρχική τιμή.

Η Nvidia κυκλοφορεί μια νέα RTX 2060 12GB για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις στην αγορά.

Η Nvidia, νωρίτερα φέτος, υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει νέο απόθεμα παλαιότερων GPUs, με την τρέχουσα γενιά να εξακολουθεί να μαστίζεται από ελλείψεις στην προμήθεια. H εταιρεία, όπως αναφέρει το site The Verge, κυκλοφορεί τώρα νέες RTX 2060 με 12GB, διπλάσια από αυτή με την οποία κυκλοφόρησε αρχικά η 2060 το 2019. Η επανέκδοση έχει ως στόχο να δώσει περισσότερες επιλογές στην αγορά και είναι πιθανό η RTX 2060 να επιλέχθηκε να επανακυκλοφορήσει γιατί δεν περιέχει τα ίδια εξαρτήματα που προκαλούν εμπλοκές στην κατασκευή του νεότερου υλικού.

Η Nvidia δήλωσε ότι οι νέες GPUs 2060 θα πρέπει να είναι διαθέσιμες από τις 7 Δεκεμβρίου, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία ένδειξη σχετικά με την τιμολόγηση. H εταιρεία ανέφερε ότι οι νέες κάρτες πιθανότατα θα κοστίζουν περισσότερο από την αρχική τιμή κυκλοφορίας της RTX 2060 των 349 δολαρίων. Ένας εκπρόσωπος της Nvidia δήλωσε: "Πρόκειται για μια premium έκδοση της RTX 2060 6GB και αναμένουμε ότι η τιμή θα το αντικατοπτρίζει αυτό". Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Founders Edition RTX 2060 μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Η GPU εκτός από την ενισχυμένη VRAM, φαίνεται να έχει και μερικές άλλες μικρές βελτιώσεις σε σχέση με την έκδοση του 2019, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης βασικής clock speed και των αυξημένων πυρήνων CUDA.

Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις της Intel για τις ελλείψεις και ζητήστε για την Nvidia στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification