• Ειδήσεις
  • Internet
  • Οι streamers του Twitch θα λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για τα bans τους

Οι streamers του Twitch θα λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για τα bans τους

Οι streamers του Twitch θα λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για τα bans τους

Οι streamers του Twitch θα λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για τα bans τους

Θα ενημερώνονται για την ημερομηνία και τον τίτλο του παραβατικού stream.

Οι αποφάσεις του Twitch σχετικά με τους αποκλεισμούς των streamers γίνονται σαφέστερες, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι ειδοποιήσεις θα περιλαμβάνουν πλέον τον τίτλο του stream και την ημερομηνία που συνέβη η παράβαση.

Μπορεί να μην είναι το ιδανικό, όμως το σύστημα αυτό θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους streamers να κατανοήσουν γιατί το περιεχόμενό τους έχει αποκλειστεί. Η εικόνα που επισυνάπτεται στην ανακοίνωση δείχνει ένα παράδειγμα του τι θα δουν οι streamers εάν δεχτούν ban. Δυστυχώς, και πάλι δεν αναφέρεται ο λόγος που το περιεχόμενο ήταν αντίθετο με τους κανόνες του Twitch. Ωστόσο, παρά την ασάφεια και την έλλειψη λεπτομερειών, το σύστημα αυτό μπορεί να βοηθήσει τους streamers να καταλάβουν σε κάποιο βαθμό τι έκαναν λάθος.

 

 

Τα προβλήματα των streamers με τους αποκλεισμούς είναι μόνο ένα από τα πολλά που αντιμετωπίζουν στην πλατφόρμα. Το Twitch στέλνει DMCA takedown notices και διαγράφει βίντεο σε κανάλια, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τόσο τη μουσική βιομηχανία όσο και εκείνους που παίζουν μουσική στο backround των stream τους. Και ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση των hot tub streams.

Διαβάστε για το ban που έριξε το Twitch σε Amouranth και Indiefoxx επειδή έγλειφαν με ASMR μικρόφωνα φορώντας παντελόνια γιόγκα. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification